Door de website te gebruiken zonder uw browserinstellingen te wijzigen, stemt u in met het gebruik van cookies. U kunt uw browserinstellingen op elk moment wijzigen, die bepalend zijn voor het opslaan ervan.
Klik hier voor meer informatie over Cookiebeleid.

  OK

GRATIS LEVERING

€0

LEVERTIJD

3-5 dagen

TERUGGAVE VAN GOEDEREN

14 dagen
Pools Engels Duits Tsjechië Frans Litouws Russisch Roemeense Slowaaks Hongaars Italiaans Bulgaars Oekraïens Spaans Ests Kroatisch Lets Nederlands layouts.me Servisch layouts.bn Oostenrijks layouts.ie layouts.si

CIRKELSPIEGEL 80 CM LOFT FRAME MODERN THIN

ID: 5969
EAN: 5902557363773
SKU: HOM-09879
 • 214.00
  Leveringsinformatie: 3-6 dagen
 • -
  +
 • De geselecteerde variant is nu niet beschikbaar.

  Laat me weten wanneer het aankomt:

Technische specificaties
Breedte (mm) 800 mm
Hoogte (mm) 800 mm
Materiaal: metaal
Producentcode: KLMH-0810B-1
Producent: Tutumi
Beschrijving

Spiegels in huis zijn een perfecte aanvulling op het interieurontwerp, dankzij hen lijkt de kamer helderder en groter. De karakteristieke vorm van onze spiegel past perfect in elke kamer, ongeacht de stijl, je kunt ze ophangen in de woonkamer, slaapkamer en badkamer Stijlvolle ronde spiegel van Tutumi home is een geweldige decoratie voor elke interieur in een vintage, klassieke of Scandinavische stijl. Een delicaat symmetrisch frame geeft het een unieke stijl. De optimale afmetingen van de spiegel zullen zich in de praktijk bewijzen – niet alleen als ornament. De diameter van 80 cm past perfect bij elke muur.De spiegel is verpakt in meerdere lagen beschermende verpakking, duurzaam karton, geprofileerd polystyreen, folie die de spiegelruit beschermt. Hierdoor kunnen onze klanten er zeker van zijn dat de bestelde spiegel veilig bij hen wordt afgeleverd.

Vraag naar het product

product.attachment

Producten die u mogelijk ook interesseren

  Nieuwsbrief