Door de website te gebruiken zonder uw browserinstellingen te wijzigen, stemt u in met het gebruik van cookies. U kunt uw browserinstellingen op elk moment wijzigen, die bepalend zijn voor het opslaan ervan.
Klik hier voor meer informatie over Cookiebeleid.

  OK

GRATIS LEVERING

€0

LEVERTIJD

3-5 dagen

TERUGGAVE VAN GOEDEREN

14 dagen
Engels layouts.de-at layouts.fr-be Bulgaars Kroatisch layouts.sr-me Tsjechië layouts.et layouts.fi Frans layouts.el Spaans Nederlands layouts.en-ie Litouws Lets Duits Pools layouts.pt Russisch Roemeense layouts.sr Slowaaks layouts.sl Oekraïens Hongaars Italiaans

KORTINGSCODErea5

Filteren

De manier van openen
Glijdend (6)
Kleur
Alles tonen
Voltooiing van de kraan
glans (3)
De grootte van de cabine
80x100 (2)
Sorteerrichting
alfabetisch a-z
  • alfabetisch a-z
  • van de nieuwste
  • van de oudste
  • laagste prijs
  • hoogste prijs

Uw keuze:

Alles verwijderen

Een halfronde douchewand

Bent u op zoek naar producten om uw badkamer in te richten? Vind je het maximale en ergonomische gebruik van de beschikbare ruimte belangrijk? We raden u aan om te kiezen voor comfortabele en esthetische*halfronde*douchecabines, die prachtig staan ​​in de hoek van de kamer. Dankzij de grote schuifdeur bieden ze gemakkelijke toegang tot het interieur en volledige vrijheid tijdens het baden. Zelfs de kleinste producten in deze serie, dus*halfronde 80×80*douchecabines*, bieden voldoende ruimte om te douchen zonder met je handen tegen de muren te stoten. Binnenin kunt u gemakkelijk een opbouw- of inbouwset plaatsen en zo een privé SPA-zone creëren – perfect voor de dagelijkse verzorging, maar ook voor ontspanning.*Halfronde douchewanden in ons aanbod*Wij hebben een uitgebreid aanbod opgesteld, waarin u*halfronde douchewanden*in diverse maten en stijlen vindt. Wij bieden volledig transparante modellen, verstoken van zichtbare profielen en bevestigingselementen, waardoor het minimalistische constructies zijn met een modern karakter. Tegelijkertijd omvat de verkoop halfronde cabines met wanden met patronen, die niet alleen decoreren, maar ook privacy bieden aan de drinkende persoon.*We raden u aan om producten in twee maten te kiezen:**- halfronde douchecabine 90×90,**- halfronde douchecabine 80 × 80.*In twee varianten kan de koper de grootte en stijl van de*halfronde douchecabine*aanpassen aan zijn persoonlijke behoeften en ondergrondse badkamers. Daarnaast kunt u kiezen voor een product met een laag of hoog peuterbad, waardoor u nog meer mogelijkheden heeft om te ontspannen in een warm, geurig bad H2.*Halfronde douches – hoge kwaliteit*Onze producten voldoen aan alle eisen met betrekking tot de kwaliteit van de afwerking en de betrouwbaarheid van bouwmaterialen. Halfronde douchewand 80×80, vergelijkbaar met*halfronde douchecabines 90×90*zijn gemaakt van gehard glas, dat niet dof wordt en niet breekt onder invloed van stoten. Gezet in dikke aluminium profielen blijft hij stabiel en makkelijk schoon te maken.

Nieuwsbrief