Door de website te gebruiken zonder uw browserinstellingen te wijzigen, stemt u in met het gebruik van cookies. U kunt uw browserinstellingen op elk moment wijzigen, die bepalend zijn voor het opslaan ervan.
Klik hier voor meer informatie over Cookiebeleid.

  OK

GRATIS LEVERING

€0

LEVERTIJD

3-5 dagen

TERUGGAVE VAN GOEDEREN

14 dagen
Engels layouts.de-at layouts.fr-be Bulgaars Kroatisch layouts.sr-me Tsjechië layouts.et layouts.fi Frans layouts.el Spaans Nederlands layouts.en-ie Litouws Lets Duits Pools layouts.pt Russisch Roemeense layouts.sr Slowaaks layouts.sl Oekraïens Hongaars Italiaans

KORTINGSCODErea5

Filteren

Glasdikte:
6 mm (30)
Afwerkingsprofielen
Alles tonen
De grootte van de deur:
100 (9)
Sorteerrichting
alfabetisch a-z
  • alfabetisch a-z
  • van de nieuwste
  • van de oudste
  • laagste prijs
  • hoogste prijs

Uw keuze:

Alles verwijderen

Schuifdouchedeur

Een douche is een handige oplossing die goed zal werken in kleine badkamers. Gebruikers waarderen ze vanwege hun functionaliteit en het beperken van de tijd die nodig is om voor hygiëne te zorgen. U hoeft niet te wachten tot het water in de badkuip wordt gegoten, wat tegelijkertijd een aanzienlijke besparing oplevert, omdat u de benodigde hoeveelheid ervan opgebruikt. Kiest u voor een*schuifbare douchecabine*, dan heeft u twee oplossingen: montage van een kant-en-klare constructie of zelf een doucheruimte maken. In het tweede geval heb je meer opstellingsmogelijkheden, die verband houden met de selectie van individuele elementen van de cabine H2.Schuifdouchedeur – comfortabel en functioneel*Het bouwen van een uitsparing en het bekleden met tegels is een perfecte optie die zelfs in kleine badkamers zal werken. Hierdoor kun je de grootte aanpassen aan de omstandigheden van het stedelijk gebied en een samenhangend geheel creëren met andere apparatuur. Afgezien van kranen of sifons zijn het belangrijkste element in dergelijke constructies*schuifdeuren voor douches. Hun taak is om de cabine van de rest van de badkamer te scheiden om te voorkomen dat de hele kamer nat wordt. Waarom is*een schuifdeur voor een douchecabine*een goede keuze? – Ze zijn veilig omdat ze gebaseerd zijn op een stabiel frame; – Ze nemen niet veel ruimte in beslag in tegenstelling tot de draaideur; – Ze zijn verkrijgbaar in verschillende varianten van dessins en kleuren; – U kunt ze aanpassen aan de afmetingen van de nis, door te kiezen uit vele afmetingen; – Ze kunnen worden geïnstalleerd in cabines zonder douchebak.Badkamerschuifdeuren*zijn een specifiek type product, omdat ze zijn geïnstalleerd in een moeilijke omgeving. Om deze reden zijn ze gemaakt van gehard glas, bestand tegen scheuren en verbrijzeling. Daarnaast vindt u in ons aanbod*badkamerschuifdeuren*die zijn voorzien van de EasyClean coating. Hierdoor zijn ze gemakkelijk schoon te houden en bestand tegen het verschijnen van vlekken en zeepresten H2.*Een breed scala aan schuifdeuren voor douches*Wij bieden*schuifdeuren voor douches, verkrijgbaar in verschillende profielafwerkingen die passen bij klassieke en moderne interieurs. Een breed verkoopaanbod garandeert dat u*schuifdeuren*vindt die op uw behoeften zijn afgestemd. Gelieve te voelen vrij om te kopen.

Nieuwsbrief