Door de website te gebruiken zonder uw browserinstellingen te wijzigen, stemt u in met het gebruik van cookies. U kunt uw browserinstellingen op elk moment wijzigen, die bepalend zijn voor het opslaan ervan.
Klik hier voor meer informatie over Cookiebeleid.

  OK

GRATIS LEVERING

€0

LEVERTIJD

3-5 dagen

TERUGGAVE VAN GOEDEREN

14 dagen
Engels layouts.de-at layouts.fr-be Bulgaars Kroatisch layouts.sr-me Tsjechië layouts.et layouts.fi Frans layouts.el Spaans Nederlands layouts.en-ie Litouws Lets Duits Pools layouts.pt Russisch Roemeense layouts.sr Slowaaks layouts.sl Oekraïens Hongaars Italiaans

KORTINGSCODErea5

Filteren

Sorteerrichting
alfabetisch a-z
  • alfabetisch a-z
  • van de nieuwste
  • van de oudste
  • laagste prijs
  • hoogste prijs

Uw keuze:

Alles verwijderen

Wand-, hoek-, vrijstaande badkuipen

*Wandgemonteerde badkuipen*zijn een geweldig alternatief voor traditionele inbouwmodellen. Het is een universele oplossing die in elke, zelfs de kleinste badkamer kan worden toegepast. En dat allemaal dankzij het feit dat het*vrijstaande wandbad*is voorzien van een speciaal afgeplatte zijde waardoor het tegen de muur kan worden geschoven. De optimale modellengte van 150 cm garandeert het comfort van het gebruik van de hottub. Past zo’n grote structuur niet in uw badkamer? Geen probleem. De winkel van Rea biedt een compact*hoekbad*met afmetingen van 80×80 cm. Ook staat hier een ligbad met afmetingen van 90 × 90 cm voor u klaar. Onze producten zijn functioneel en esthetisch aantrekkelijk, meestal rechthoekig van vorm. De laatste tijd worden modieuze ovale badkuipen steeds populairder bij klanten.Bij het ontwerpen van bubbelbaden hebben we er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat ze niet alleen opvallen door hun stijlvolle ontwerp, maar ook door het gebruikscomfort. Daarom omvat ons aanbod naast modellen met een standaard interieur ook de goedkoopste badkuipen die gekenmerkt worden door ergonomische profilering; sommige zijn uitgerust met hoofdsteunen, armleuningen en stoelen. We garanderen dat het baden in zo’n bad u dezelfde aangename indrukken zal geven .h2.*Wandgemonteerde badkuipen – een 21e-eeuwse oplossing**Vrijstaande wandgemonteerde badkuipen*en douchebaden hebben veel voordelen. In tegenstelling tot traditionele modellen hoeven ze niet te worden afgewerkt in de vorm van tegels of inkapseling met afdekkingen. Voordat u ze installeert, kiest u gewoon een geschikte plaats met toegang tot water en een afvoer. Elke, zelfs de goedkoopste badkuip is uitgerust met een plug en een afvoerpijp. Om het op de geselecteerde plaats te installeren, heb je alleen een sleutel nodig om de poten te verstellen, siliconen met een dispenser en een waterpas. Het bad is gemakkelijk schoon te maken. Elk model, ongeacht door welke parameters het wordt onderscheiden (bijv. 80×80, 90×90 cm), moet regelmatig worden gedesinfecteerd, wat de eliminatie van micro-organismen en kalk bevordert.We nodigen u uit om vertrouwd te raken met het aanbod van onze badkuipwinkel.

Nieuwsbrief