Door de website te gebruiken zonder uw browserinstellingen te wijzigen, stemt u in met het gebruik van cookies. U kunt uw browserinstellingen op elk moment wijzigen, die bepalend zijn voor het opslaan ervan.
Klik hier voor meer informatie over Cookiebeleid.

  OK

GRATIS LEVERING

€0

LEVERTIJD

3-5 dagen

TERUGGAVE VAN GOEDEREN

14 dagen
Engels layouts.de-at layouts.fr-be Bulgaars Kroatisch layouts.sr-me Tsjechië layouts.et layouts.fi Frans layouts.el Spaans Nederlands layouts.en-ie Litouws Lets Duits Pools layouts.pt Russisch Roemeense layouts.sr Slowaaks layouts.sl Oekraïens Hongaars Italiaans

KORTINGSCODErea5

Filteren

Wastafel lengte - bereik
Alles tonen
Wastafelbreedte - bereik
Alles tonen
Montage methode:
Geschorst (8)
De kleur van de wastafel
Sneeuwwitje (7)
Kraangat
Alles tonen
Overloopopening
Alles tonen
Sorteerrichting
alfabetisch a-z
  • alfabetisch a-z
  • van de nieuwste
  • van de oudste
  • laagste prijs
  • hoogste prijs

Uw keuze:

Alles verwijderen

Wastafels voor wandmontage

Een van de basiselementen van elke badkamer is een wastafel. De keuze is helemaal niet eenvoudig, omdat het moet worden afgestemd op de behoeften van alle leden van het huishouden en ook moet harmoniëren met het interieurontwerp. Er zijn veel modellen op de markt met ongebruikelijke structuren en designafwerkingen. Toch neemt de belangstelling voor*wandmontage*wastafels niet af, aangezien ze een universele keuze zijn voor elke badkamer.

h2.Wandwastafels – een combinatie van klassiek en modern In het aanbod van onze winkel vindt u een ruime keuze aan modellen, waardoor u het arrangement aanvult met een modieus en functioneel accessoire. Als fabrikant zorgen we ervoor dat de hangende wastafels, ondanks hun eenvoud, opvallen met een interessant design. Je vindt er zowel geometrische constructies als*hangende*wastafels met een geronde vorm.

*Wandwastafels*doen het in veel interieurs goed, maar de meest populaire toepassing zijn kleine badkamers.*Wandwastafels*kunnen, doordat ze geen speciale kast nodig hebben, letterlijk aan elke muur worden gemonteerd. Daarnaast zijn*hangende wastafels*er in vele vormen en vormen, zoals een hoekwastafel. De hoekwastafel is perfect voor een klein interieur waar elke centimeter ruimte telt.

Wij verkopen moderne wandwastafels die op het aanrecht gemonteerd kunnen worden. Zo krijg je een extra plank voor cosmetica en accessoires. Deze oplossing geeft ook een interessant esthetisch effect en vereist geen ingewikkelde montage. h2.Wandwastafels – een aanwinst voor een grote en kleine badkamer We streven ernaar om de collectie producten divers te maken en aan de verwachtingen van elke klant te voldoen. Zo kunnen we u*hangende*wastafels aanbieden in vele maten die zelfs aan kleine ruimtes kunnen worden aangepast. De door ons aangeboden*wandwastafels*onderscheiden zich ook door: – gemaakt van de hoogste kwaliteit grondstoffen, zoals conglomeraat en keramiek, – elegant ontwerp dat een modieuze aanvulling op het arrangement zal zijn, – comfort, dankzij speciaal geprofileerde randen en een constructie die de toegang tot de kraan vergemakkelijkt, – makkelijk schoon te houden, – weerstand tegen scheuren en beschadigingen. Wij nodigen u uit om kennis te maken met het volledige assortiment REA-producten. We zijn er zeker van dat ze aan uw verwachtingen zullen voldoen en u vindt er een*wandwastafel*die bij uw badkamer past.
Nieuwsbrief