Door de website te gebruiken zonder uw browserinstellingen te wijzigen, stemt u in met het gebruik van cookies. U kunt uw browserinstellingen op elk moment wijzigen, die bepalend zijn voor het opslaan ervan.
Klik hier voor meer informatie over Cookiebeleid.

  OK

GRATIS LEVERING

€0

LEVERTIJD

3-5 dagen

TERUGGAVE VAN GOEDEREN

14 dagen
Engels layouts.de-at layouts.fr-be Bulgaars Kroatisch layouts.sr-me Tsjechië layouts.et layouts.fi Frans layouts.el Spaans Nederlands layouts.en-ie Litouws Lets Duits Pools layouts.pt Russisch Roemeense layouts.sr Slowaaks layouts.sl Oekraïens Hongaars Italiaans

KORTINGSCODErea5

Filteren

Voltooiing van de kraan
glans (15)
Sorteerrichting
alfabetisch a-z
  • alfabetisch a-z
  • van de nieuwste
  • van de oudste
  • laagste prijs
  • hoogste prijs

Uw keuze:

Alles verwijderen

Bidetkraan voor toilet

Een bidetmengkraan is een onmisbaar onderdeel van de badkameruitrusting als we een bidet hebben.*Moderne bidetkranen*worden in veel verschillende varianten en vormen geproduceerd, waardoor de kraan eenvoudig in elk interieur te passen is. Daarnaast worden bidettoiletkranen in vele kleuren geproduceerd, wat de keuze nog makkelijker maakt.*De bidetkraan*wordt aanbevolen om te kiezen voor een wastafelkraan en een douchekraan. De set zal er zeker indrukwekkend uitzien.Veel huis- en appartementeigenaren richten zich bij het inrichten van hun badkamer op innovatie en originaliteit. Goed geselecteerde*bidetmengkranen*passen perfect bij de hangende kasten en tegels in verschillende kleuren en avant-gardistische badkuipen. De opstellingsaspecten zijn niet het enige argument voor de noodzaak om een ​​bidet in de badkamer te installeren.*Bidetkraan*is een praktisch accessoire, ontworpen om intieme plekken te wassen en te verzorgen na gebruik van het toilet. De apparaten die beschikbaar zijn in de REA-winkel zijn zeer eenvoudig te gebruiken. In de meeste gevallen worden ze op dezelfde manier in- en uitgeschakeld als klassieke badkamerkranen. Universele modellen kunnen eenvoudig worden aangepast aan verschillende soorten bidets.h2.*Bidetkranen – een onbeperkte keuze aan modellen tegen een betaalbare prijs*Het assortiment van de REA winkel wordt voortdurend aangevuld met moderne bidetkranen. De hier beschikbare producten onderscheiden zich door hun duurzaamheid en functionaliteit. Ze kunnen jarenlang met succes worden gebruikt. Gebruikt zoals bedoeld en regelmatig schoongemaakt*bidetkraan*werkt lange tijd foutloos en behoudt zijn onberispelijke uiterlijk Afhankelijk van het gekozen model*bidetkraan*wordt op een specifieke manier geïnstalleerd. Onze winkel biedt bidet-toiletkranen aan in een staande, wand- of inbouwversie. Bij het kiezen van een van deze apparaten is het de moeite waard om aandacht te besteden aan de methode om het bidet en het toilet te installeren. Door deze uitrustingselementen op elkaar af te stemmen, ontstaat er een stijlvolle look in de badkamer. De laatste tijd zijn echter contactloze modellen steeds populairder geworden. Het gebruik ervan bevordert de hygiëne en voorkomt de verspreiding van micro-organismen op de handen. In de REA winkel kun je producten kopen in diverse kleuren, incl. goud, zilver, zwart. Sommige batterijen hebben een matte coating, terwijl andere modellen een glanzend chromen oppervlak hebben. Hierdoor staan ​​ze prachtig in verschillende badkameropstellingen.

Nieuwsbrief