Door de website te gebruiken zonder uw browserinstellingen te wijzigen, stemt u in met het gebruik van cookies. U kunt uw browserinstellingen op elk moment wijzigen, die bepalend zijn voor het opslaan ervan.
Klik hier voor meer informatie over Cookiebeleid.

  OK

GRATIS LEVERING

€0

LEVERTIJD

3-5 dagen

TERUGGAVE VAN GOEDEREN

14 dagen
Engels layouts.de-at layouts.fr-be Bulgaars Kroatisch layouts.sr-me Tsjechië layouts.et layouts.fi Frans layouts.el Spaans Nederlands layouts.en-ie Litouws Lets Duits Pools layouts.pt Russisch Roemeense layouts.sr Slowaaks layouts.sl Oekraïens Hongaars Italiaans

KORTINGSCODErea5

Filteren

Maat
L. (21)
Sorteerrichting
alfabetisch a-z
  • alfabetisch a-z
  • van de nieuwste
  • van de oudste
  • laagste prijs
  • hoogste prijs

Uw keuze:

Alles verwijderen

Badjassen voor dames en heren

Het met schuim en warm water gevuld bad verlaten betekent niet noodzakelijk het einde van de avondgenot. Wil je nog langer ontspannen, kies dan voor een zachte, pluizige badjas. We bieden een kledingkast van hoge kwaliteit, die nodig is voor alle liefhebbers van ontspanning in de privacy van een badkamer. Dikke badjassen bewijzen zichzelf na een bad, maar ze kunnen je ook omhullen tijdens een lange winteravond. Behalve dat ze warm zijn, onderscheiden ze zich door een elegante afwerking, en sommige zijn zeer ingenieus ontworpen en gemaakt met het comfort van de toekomstige eigenaren in gedachten. Zakken, capuchons en effectieve applicaties zorgen ervoor dat je je er niet alleen comfortabel maar ook modieus in voelt. Je kunt snel van deze thuisgarderobe houden vanwege zijn luchtigheid, zachtheid en geweldig design.h2.Unieke badjassen gemaakt van hoogwaardige stoffen*Wij willen dat onze badjassen onze klanten jarenlang van dienst zijn. Daarom benaderen we compromisloos de kwestie van hun naaiwerk, materialen waarvan ze zijn gemaakt en modieuze accessoires.Ons aanbod omvat klassieke witte badjassen voor dames en heren, modellen gemaakt van stoffen met veel gedurfdere tinten en decoratieve details. Ze zijn echter allemaal gemaakt van materialen die aangenaam zijn voor de huid en werken direct na het nemen van een bad. Dit zijn onder andere stoffen zoals: – Microfibra-Soft – het verwarmt het lichaam en laat tegelijkertijd de huid ademen – Thermo-Soft – het materiaal is extreem zacht, ademend en warm We weten heel goed wat een goede badjas moet opvallen.*Dik en pluizig*het materiaal is niet alles – wij zorgen ervoor dat de kleding die bij onze kleding wordt aangeboden ook lekker zit*ezel dames badjas. Dergelijke kleding zal zeker een koude ochtend en elke avond aangenaam maken. Een ezel-, lams- of muisbadjas kan ook een idee zijn voor een uniek cadeau.De damesbadjas – dik, gemaakt van luchtig materiaal afgewerkt met kant, of een model met grappige oren – mag niet ontbreken in een badkamergarderobe. Hetzelfde geldt voor de kamerjassen voor mannen, die in verschillende kleuren en stijlen kunnen worden gemaakt.We bieden kledingstukken die in elk opzicht perfect zijn voorbereid. Een doordacht ontwerp, comfortabele snit en lichte, pluizige stoffen zijn de grootste voordelen van onze badjassen. Wij nodigen u uit om kennis te maken met ons rijke assortiment!

Nieuwsbrief