Door de website te gebruiken zonder uw browserinstellingen te wijzigen, stemt u in met het gebruik van cookies. U kunt uw browserinstellingen op elk moment wijzigen, die bepalend zijn voor het opslaan ervan.
Klik hier voor meer informatie over Cookiebeleid.

  OK

GRATIS LEVERING

€0

LEVERTIJD

3-5 dagen

TERUGGAVE VAN GOEDEREN

14 dagen
Engels layouts.de-at layouts.fr-be Bulgaars Kroatisch layouts.sr-me Tsjechië layouts.et layouts.fi Frans layouts.el Spaans Nederlands layouts.en-ie Litouws Lets Duits Pools layouts.pt Russisch Roemeense layouts.sr Slowaaks layouts.sl Oekraïens Hongaars Italiaans

KORTINGSCODErea5

Filteren

Sorteerrichting
alfabetisch a-z
  • alfabetisch a-z
  • van de nieuwste
  • van de oudste
  • laagste prijs
  • hoogste prijs

Uw keuze:

Alles verwijderen

Rechthoekige douchebakken

Hoewel inloopcabines een trouwe aanhang van fans hebben, blijven traditionele ontwerpen met rechthoekige peuterbaden nog steeds aantrekkelijk. Ze werken niet alleen goed waar het niet mogelijk is om een ​​lineaire afvoer te installeren, maar ook in klassieke en functionele badkamers. Momenteel biedt het merk REA extreem designerproducten die zijn gemaakt van verschillende materialen en die niet alleen klassieke lichte, maar ook donkere kleuren behouden. Een voorbeeld is een*rechthoekige*stenen douchebak.Acryl Mineral maakt indruk met zijn uiterlijk, innovatieve vorm en zeer goede technische parameters.Douchebak 80×100*garandeert een esthetische ervaring op hoog niveau, evenals het comfort van baden en staan ​​op een plaat met een aangename structuur. De steen zelf is hard, solide, maar hij verzamelt perfect warmte. Sproeien op zo’n*rechthoekige douchebak*zorgt elke dag weer voor buitengewoon comfort en plezier.H2.*Rechthoekige douchebakken – REA online winkel*Ons aanbod omvat moderne en klassieke rechthoekige douchebakken. Ze worden bijvoorbeeld zonder voeg geïnstalleerd, wat hun esthetische waarde aanzienlijk verhoogt en de perceptie van de hele kamer positief beïnvloedt. Of u nu kiest voor een grote*100 × 120*douchebak of een compact product, u kunt eenvoudig een douchewand of een glazen wand plaatsen, kanteldeuren, opbouw- of inbouwdouchesets. Wij zijn er zeker van dat u in REA precies zult vinden wat u zoekt en dat u een gelukkige eigenaar wordt van een elegante, praktische badkamer Wij bieden*traditionele rechthoekige douchebakken*acryl – zeer onderhoudsvriendelijk schoon, betaalbaar, tijdloos. Verkrijgbaar in wit of zwart. Een alternatief daarvoor zijn de steeds populairder wordende stenen*rechthoekige badkamer douchebakken, perfect in lijn met de moderne industriële trends, modern, minimalistisch Bent u op zoek naar de beste uitrusting voor uw badkamer? Kies*REA 80×100*peuterbad of in een andere maat en geniet van het interieur waar je van gedroomd hebt!

Nieuwsbrief