Door de website te gebruiken zonder uw browserinstellingen te wijzigen, stemt u in met het gebruik van cookies. U kunt uw browserinstellingen op elk moment wijzigen, die bepalend zijn voor het opslaan ervan.
Klik hier voor meer informatie over Cookiebeleid.

  OK

GRATIS LEVERING

€0

LEVERTIJD

3-5 dagen

TERUGGAVE VAN GOEDEREN

14 dagen
Engels layouts.de-at layouts.fr-be Bulgaars Kroatisch layouts.sr-me Tsjechië layouts.et layouts.fi Frans layouts.el Spaans Nederlands layouts.en-ie Litouws Lets Duits Pools layouts.pt Russisch Roemeense layouts.sr Slowaaks layouts.sl Oekraïens Hongaars Italiaans

KORTINGSCODErea5

Filteren

De kleur van de kom
Alles tonen
Sorteerrichting
alfabetisch a-z
  • alfabetisch a-z
  • van de nieuwste
  • van de oudste
  • laagste prijs
  • hoogste prijs

Uw keuze:

Alles verwijderen

Wandhangende bidets

*Een bidet*is een praktisch apparaat dat maximale hygiëne garandeert. Een tiental jaar geleden werden ze alleen in luxe appartementen geïnstalleerd. Tegenwoordig worden ze steeds vaker geïnstalleerd in badkamers in nieuwe of gerenoveerde appartementen.*Bidets*lijken op een toiletpot gecombineerd met een wastafel. In de REA-onlinewinkel kunt u bovendien functionele bidetmengkranen kopen waardoor het water stroomt dat nodig is om de intieme delen van het lichaam te wassen na gebruik van het toilet. Sommige modellen worden geleverd met een hoes. Een dergelijke oplossing is bevorderlijk voor het behoud van netheid. Na het uitvoeren van de nodige hygiënemaatregelen kan het badkamerbidet gemakkelijk worden gesloten, waardoor de verspreiding van micro-organismen en onaangename geuren wordt voorkomen.Maximale reinheid en frisheid worden gegarandeerd door platen met antibacteriële coatings. Afhankelijk van het gekozen model kan de hoes klassiek of langzaam sluitend zijn. De laatste oplossing is erg populair bij klanten vanwege de ruisonderdrukking en het verminderde risico op beschadiging van de keramische randen bij het neerlaten van de flap.h2.*Bidets voor op de vloer of aan de muur – dat is de vraag …*Net als bij toiletbrillen,*kan de bidetkom*zowel hangend als staand worden gemonteerd.*Wandhangend bidet*onderscheidt zich door een elegante uitstraling. Het past ook perfect bij interieurs die zijn ingericht in een moderne stijl, en het schoonmaken rond het apparaat is snel en efficiënt dankzij de toegang tot het hele vloeroppervlak in de badkamer. Houd er echter rekening mee dat bidets voor wandmontage moeilijker te installeren zijn dan klassieke staande modellen. Meestal is hiervoor een speciaal inbouwframe nodig. De bidetkom kan ook met speciale schroeven aan de muur worden bevestigd*Bidets*verkrijgbaar in de REA winkel zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Naast de klassieke witte modellen kun je hier ook toestellen in het zwart of zilver kopen. U kunt ook apparaten kopen die zijn ontworpen voor gebruik door kinderen.

Nieuwsbrief