Door de website te gebruiken zonder uw browserinstellingen te wijzigen, stemt u in met het gebruik van cookies. U kunt uw browserinstellingen op elk moment wijzigen, die bepalend zijn voor het opslaan ervan.
Klik hier voor meer informatie over Cookiebeleid.

  OK

GRATIS LEVERING

€0

LEVERTIJD

3-5 dagen

TERUGGAVE VAN GOEDEREN

14 dagen
Engels layouts.de-at layouts.fr-be Bulgaars Kroatisch layouts.sr-me Tsjechië layouts.et layouts.fi Frans layouts.el Spaans Nederlands layouts.en-ie Litouws Lets Duits Pools layouts.pt Russisch Roemeense layouts.sr Slowaaks layouts.sl Oekraïens Hongaars Italiaans

KORTINGSCODErea5

Filteren

Montage methode:
inbouw (6)
De kleur van de wastafel
Sneeuwwitje (10)
Kraangat
Alles tonen
Overloopopening
Alles tonen
Wastafel lengte - bereik
Alles tonen
Wastafelbreedte - bereik
Alles tonen
Sorteerrichting
alfabetisch a-z
  • alfabetisch a-z
  • van de nieuwste
  • van de oudste
  • laagste prijs
  • hoogste prijs

Uw keuze:

Alles verwijderen

Inbouw- en onderbouwwastafels

Een van de belangrijkste elementen in elke badkamer is de wastafel. Naast de gebruiksfunctie is het ook van groot belang voor de esthetiek van het interieur. Er zijn veel modellen te koop, die verschillen in ontwerp, uiterlijk en montagemethode. We willen u moderne*spoelbakken in het tafelblad*aanbieden, die een universele keuze zijn voor elke badkamer.Wat zijn ingebouwde wastafels?*Verzonken wastafels zijn een goed alternatief voor wastafels op het aanrecht. Net als de opzetwastafel is de inbouwwastafel ontworpen om samen te voegen met een aanrechtblad of een badkamermeubel. Het verschil is dat er in het aanrechtblad een gat nodig is waar de wastafel in geplaatst gaat worden. Het assortiment omvat ook grote en ruime wastafels, die bijvoorbeeld de hele kast bedekken, die het tafelblad volledig zal vervangen. Dankzij dit ontwerp vallen deze apparaten op door hun functionaliteit en nemen ze niet veel ruimte in beslag. Ze zullen dus een uitstekende keuze zijn voor kleine ruimtes, om de ruimte op een functionele en ergonomische manier in te delen.*Ingebouwde spoelbakken – een breed scala aan modellen*Wij bieden*spoelbakken ingebed in het tafelblad*in verschillende afwerkingsstijlen. Wij bieden o.a modellen met afgeronde randen van de kom, maar ook met een vierkante, geometrische vorm. Individuele varianten verschillen ook in grootte, dus naast*60*inbouwspoelbakken*vind je ook apparaten met een breedte van 70 of zelfs 80 cm. De voordelen van een dergelijke oplossing zijn onder meer: ​​- eenvoudige reiniging, – bescherming tegen spatten van de badkamer dankzij de opstaande randen – verzonken spoelbakken, – functioneel ruimtebeheer, – esthetische uitstraling, – toegankelijkheid p tot een brede keuze aan kranen. de technische voorwaarden kunt u kiezen voor de*inbouwwastafel 80*of een iets kleinere variant. Elk van de wastafels in de badkamer is met de grootste zorg gemaakt en houdt rekening met de principes van functionaliteit. Wij verkopen keramiek en conglomeraat modellen. Wij bieden verschillende soorten constructies*van 70, 80 en zelfs 100 inbouwspoelbakken aan, die zich niet alleen zullen bewijzen in huishoudelijke badkamers, maar ook in openbare ruimtes.*Inbouwwastafels – ons aanbod*Naast het uitgebreide assortiment kunnen onze klanten rekenen op professioneel advies en aantrekkelijke prijzen. Bij twijfel adviseren wij u graag welke*inbouwwastafel*in uw badkamer past. We raden u aan om kennis te maken met het volledige REA-aanbod en om een ​​bestelling te plaatsen.

Nieuwsbrief