Door de website te gebruiken zonder uw browserinstellingen te wijzigen, stemt u in met het gebruik van cookies. U kunt uw browserinstellingen op elk moment wijzigen, die bepalend zijn voor het opslaan ervan.
Klik hier voor meer informatie over Cookiebeleid.

  OK
Pools Engels Duits Tsjechië Frans Litouws Russisch Roemeense Slowaaks Hongaars Italiaans Bulgaars Oekraïens Spaans Ests Kroatisch Lets Nederlands layouts.me Servisch layouts.bn layouts.at layouts.ie layouts.si

Filteren

Montage methode:
Tafelblad (94)
De kleur van de wastafel
steen imitatie (37)
Kraangat
product_advanced_searcher.empty_field
Overloopopening
product_advanced_searcher.empty_field
Wastafel lengte - bereik
product_advanced_searcher.empty_field
Wastafelbreedte - bereik
product_advanced_searcher.empty_field
Sorteerrichting
product_advanced_searcher.sort_by_created_at_desc
  • product_advanced_searcher.sort_by_created_at_desc
  • product_advanced_searcher.sort_by_created_at_asc
  • product_advanced_searcher.sort_by_gross_sell_price_asc
  • product_advanced_searcher.sort_by_gross_sell_price_desc
  • product_advanced_searcher.sort_by_name_asc

Uw keuze:

Alles verwijderen

Glamour wastafels

h2.*Glamour wastafels – een stijlvol stuk badkamerinrichting*De wastafel is een van de basiselementen van badkamerinrichtingen waar men aan moet denken. We raden aan om het te matchen met de rest van het keramiek, zoals een toiletpot, bad of douche. Een elegante wastafel vraagt ​​ook om een ​​passende opstelling, dus kies ook voor een geschikte batterij, zeepdispenser, spiegel en verlichting. Daarom moet de glamour-wastafel nog steeds comfortabel in gebruik en duurzaam zijn, zodat het niet eng is om hem intensief te gebruiken. Je kunt dus kiezen voor kleinere modellen, bijvoorbeeld met een breedte van 35 centimeter, of grotere modellen – met een breedte van 81 centimeter.h2.*Elegante wastafels: aanrecht, onderbouw en vrijstaand*Onze winkel biedt design wastafels die zijn afgestemd op de behoeften van elke gebruiker en elke badkamer. U kunt kiezen uit glamour opzetwastafels, maar ook onderbouwwastafels en vrijstaande wastafels. Deze laatste zijn buitengewoon indrukwekkend, ze zijn een sieraad op zich en ze werken vooral goed in grote badkamers en badkamers. In dit geval kunt u veilig zelfs de meest originele en niet-standaard kiezen – rond, ovaal, vierkant, rechthoekig, hoekig, golvend en vele andere H2.*Keramische en handgemaakte keramische wastafels – veel dessins om uit te kiezen*Designer wastafels zijn producten die direct de aandacht trekken. Ons assortiment omvat witte en zwarte glamoureuze wastafels, natuursteen imitatie, hout imitatie en gekleurde keramische wastafels in verschillende uitvoeringen, met een grotere of kleinere toevoeging van goud, of zelfs blauw. van het model kunnen ze verschillende afwerkingen hebben – van volledig mat tot glanzend. Door zo’n grote verscheidenheid aan ontwerpen kunt u het keramische aanrechtblad en andere wastafels precies afstemmen op uw verwachtingen, uw eisen en de hele badkamerinrichting.

Nieuwsbrief