Door de website te gebruiken zonder uw browserinstellingen te wijzigen, stemt u in met het gebruik van cookies. U kunt uw browserinstellingen op elk moment wijzigen, die bepalend zijn voor het opslaan ervan.
Klik hier voor meer informatie over Cookiebeleid.

  OK

GRATIS LEVERING

€0

LEVERTIJD

3-5 dagen

TERUGGAVE VAN GOEDEREN

14 dagen
Engels layouts.de-at layouts.fr-be Bulgaars Kroatisch layouts.sr-me Tsjechië layouts.et layouts.fi Frans layouts.el Spaans Nederlands layouts.en-ie Litouws Lets Duits Pools layouts.pt Russisch Roemeense layouts.sr Slowaaks layouts.sl Oekraïens Hongaars Italiaans

KORTINGSCODErea5

Filteren

Kleur
Alles tonen
Aftype
Alles tonen
Drainaglengte (cm)
Alles tonen
Sorteerrichting
alfabetisch a-z
  • alfabetisch a-z
  • van de nieuwste
  • van de oudste
  • laagste prijs
  • hoogste prijs

Uw keuze:

Alles verwijderen

Lineaire Doucheafvoeren

Een douche zonder douchebak ziet er bijzonder stijlvol en modern uit en is tegelijkertijd comfortabel in het gebruik. Dit maakt het veel gemakkelijker om in en uit de cabine te stappen, wat vooral belangrijk kan zijn voor mensen met beperkte mobiliteit. Het creëren van een dergelijke douche zal worden geholpen door een*lineaire afvoer*die het vollopen van de vloer effectief voorkomt en er tegelijkertijd discreet in wordt verborgen. Dit soort elementen verschillen niet alleen in afmetingen waardoor ze aan bijna elke opstelling kunnen worden aangepast, maar ook qua uiterlijk. Hierdoor kunnen ze het interieur van de kamer perfect aanvullen en er elegantie aan toevoegen.

h2.Lineaire doucheafvoer – praktische en stijlvolle badkamer Lineaire*doucheafvoer*past perfect in de minimalistische trends die in veel moderne badkamers terug te vinden zijn. Het kan echter ook perfect worden gecombineerd met elke stijl van afwerking, en daarom is het extreem veelzijdig. Het vermijden van een douchebak en het gebruik van een lineaire afvoer in de douche heeft ook andere voordelen. Waaronder: – universeel – kan in bijna elke badkamer worden gebruikt, zowel thuis als in commerciële instellingen of hotels, – elegante uitstraling – gelijkgesteld met designinterieurs, – functionaliteit – het gemak om de douche en de omgeving schoon te houden, evenals het gemak van dagelijks gebruik, – verscheidenheid – beschikbaarheid van verschillende soorten afvoerafwerkingen. Bij het kiezen van*lineaire afvoeren*voor uw interieur, is het de moeite waard om aandacht te besteden aan hun belangrijkste parameters, zoals capaciteit (het vermogen om een ​​bepaalde hoeveelheid water op een bepaald moment af te voeren) of inbouwdiepte. De garantie is ook belangrijk – voor Rea-producten is deze 10 jaar! h2.Rea lineaire afvoeren – stijl en kwaliteit Het merk Rea biedt*lineaire afvoeren*aan die gemakkelijk in uw interieur passen. Ze verschillen in parameters, uiterlijk en kleuren, maar ze worden verenigd door de uitstekende kwaliteit van de afwerking, die bepalend is voor duurzaamheid en functionaliteit. Ons aanbod omvat o.a lage afvoer, die zelfs in ongunstige omstandigheden kan worden geïnstalleerd, evenals verschillende afwerkingsversies waarmee u een afvoer kunt kiezen die perfect past bij de andere elementen van het arrangement.
Nieuwsbrief