Door de website te gebruiken zonder uw browserinstellingen te wijzigen, stemt u in met het gebruik van cookies. U kunt uw browserinstellingen op elk moment wijzigen, die bepalend zijn voor het opslaan ervan.
Klik hier voor meer informatie over Cookiebeleid.

  OK

GRATIS LEVERING

€0

LEVERTIJD

3-5 dagen

TERUGGAVE VAN GOEDEREN

14 dagen
Pools Engels Duits Tsjechië Frans Litouws Russisch Roemeense Slowaaks Hongaars Italiaans Bulgaars Oekraïens Spaans layouts.et Kroatisch Lets Nederlands layouts.me Servisch layouts.bn Oostenrijks layouts.ie layouts.si layouts.pt layouts.fi layouts.el

KORTINGSCODErea5

Filteren

Sorteerrichting
alfabetisch a-z
  • alfabetisch a-z
  • van de nieuwste
  • van de oudste
  • laagste prijs
  • hoogste prijs

Uw keuze:

Alles verwijderen

Badschermen, badkuipglas

Het eeuwenoude bad of douche dilemma is zojuist opgelost! We presenteren*badscherm*als onderdeel van badkameruitrusting. Dankzij dit ontwerp wint u ruimte die geschikt is voor zowel het nemen van een bad als het verkwikkend spoelen met water.Glas voor het bad*is een idee voor een snelle en effectieve metamorfose van de badkamer. Het werkt vooral goed waar de ruimte beperkt is.*Badscherm*is verkrijgbaar in verschillende maten en afwerkingen. U kunt kiezen voor klassiek glas met een minimalistisch karakter. Dankzij hun transparantie overweldigen ze de badkamer niet, maar creëren ze een ruimtelijke indruk. De tweede optie is een modern*badkuipglas*met zwarte profielen. Dankzij hen presenteert het zich smaakvol in interieurs met een industrieel tintje H2.*Douchescherm – voordelen**Badscherm*heeft vele voordelen. Allereerst maakt het uw badkamer 2-in-1 uitgerust – bad en douche – afhankelijk van de omstandigheden, tijd en bereidheid. Daarnaast*doucheschermen: – beschermen het interieur van de kamer tegen spatten, – verbeteren de uitstraling van de badkamer, – hebben een universeel montagesysteem aan de ene of de andere kant van het bad, – zijn gemaakt van gehard glas, dat verhoogt de duurzaamheid aanzienlijk Weerstand tegen hoge temperaturen en vochtigheid, -*badkuipwand*gemakkelijk schoon te houden Met douchewanden kunt u uw badkamer goedkoop omtoveren. Dankzij de gebruikte profielen worden ze zeer stabiel. Voor een nog hogere functionaliteit zijn sommige modellen uitgerust met bewegende delen. Bekijk onze*opklapbare badschermen*.h2.*Ons aanbod doucheschermen*Wij bieden zowel enkel glas als*badschermen*verplaatsbaar aan, met de mogelijkheid om uit te klappen. Door de beschikbaarheid van verschillende stijlen en maten, kunt u gemakkelijk een specifiek element afstemmen op het karakter van uw interieur. Wij nodigen u uit om gemakkelijk online te winkelen met levering aan huis. Wij garanderen een snel en veilig transport van gekochte producten.

Nieuwsbrief