Door de website te gebruiken zonder uw browserinstellingen te wijzigen, stemt u in met het gebruik van cookies. U kunt uw browserinstellingen op elk moment wijzigen, die bepalend zijn voor het opslaan ervan.
Klik hier voor meer informatie over Cookiebeleid.

  OK

GRATIS LEVERING

€0

LEVERTIJD

3-5 dagen

TERUGGAVE VAN GOEDEREN

14 dagen
Engels layouts.de-at layouts.fr-be Bulgaars Kroatisch layouts.sr-me Tsjechië layouts.et layouts.fi Frans layouts.el Spaans Nederlands layouts.en-ie Litouws Lets Duits Pools layouts.pt Russisch Roemeense layouts.sr Slowaaks layouts.sl Oekraïens Hongaars Italiaans

KORTINGSCODErea5

Filteren

Sorteerrichting
alfabetisch a-z
  • alfabetisch a-z
  • van de nieuwste
  • van de oudste
  • laagste prijs
  • hoogste prijs

Uw keuze:

Alles verwijderen

Badschermen, badkuipglas

Het eeuwenoude bad of douche dilemma is zojuist opgelost! We presenteren*badscherm*als onderdeel van badkameruitrusting. Dankzij dit ontwerp wint u ruimte die geschikt is voor zowel het nemen van een bad als het verkwikkend spoelen met water.Glas voor het bad*is een idee voor een snelle en effectieve metamorfose van de badkamer. Het werkt vooral goed waar de ruimte beperkt is.*Badscherm*is verkrijgbaar in verschillende maten en afwerkingen. U kunt kiezen voor klassiek glas met een minimalistisch karakter. Dankzij hun transparantie overweldigen ze de badkamer niet, maar creëren ze een ruimtelijke indruk. De tweede optie is een modern*badkuipglas*met zwarte profielen. Dankzij hen presenteert het zich smaakvol in interieurs met een industrieel tintje H2.*Douchescherm – voordelen**Badscherm*heeft vele voordelen. Allereerst maakt het uw badkamer 2-in-1 uitgerust – bad en douche – afhankelijk van de omstandigheden, tijd en bereidheid. Daarnaast*doucheschermen: – beschermen het interieur van de kamer tegen spatten, – verbeteren de uitstraling van de badkamer, – hebben een universeel montagesysteem aan de ene of de andere kant van het bad, – zijn gemaakt van gehard glas, dat verhoogt de duurzaamheid aanzienlijk Weerstand tegen hoge temperaturen en vochtigheid, -*badkuipwand*gemakkelijk schoon te houden Met douchewanden kunt u uw badkamer goedkoop omtoveren. Dankzij de gebruikte profielen worden ze zeer stabiel. Voor een nog hogere functionaliteit zijn sommige modellen uitgerust met bewegende delen. Bekijk onze*opklapbare badschermen*.h2.*Ons aanbod doucheschermen*Wij bieden zowel enkel glas als*badschermen*verplaatsbaar aan, met de mogelijkheid om uit te klappen. Door de beschikbaarheid van verschillende stijlen en maten, kunt u gemakkelijk een specifiek element afstemmen op het karakter van uw interieur. Wij nodigen u uit om gemakkelijk online te winkelen met levering aan huis. Wij garanderen een snel en veilig transport van gekochte producten.

Nieuwsbrief