Door de website te gebruiken zonder uw browserinstellingen te wijzigen, stemt u in met het gebruik van cookies. U kunt uw browserinstellingen op elk moment wijzigen, die bepalend zijn voor het opslaan ervan.
Klik hier voor meer informatie over Cookiebeleid.

  OK

GRATIS LEVERING

€0

LEVERTIJD

3-5 dagen

TERUGGAVE VAN GOEDEREN

14 dagen
Engels layouts.de-at layouts.fr-be Bulgaars Kroatisch layouts.sr-me Tsjechië layouts.et layouts.fi Frans layouts.el Spaans Nederlands layouts.en-ie Litouws Lets Duits Pools layouts.pt Russisch Roemeense layouts.sr Slowaaks layouts.sl Oekraïens Hongaars Italiaans

KORTINGSCODErea5

Filteren

Sorteerrichting
alfabetisch a-z
  • alfabetisch a-z
  • van de nieuwste
  • van de oudste
  • laagste prijs
  • hoogste prijs

Uw keuze:

Alles verwijderen

Vloeistoffen voor douchecabines

h2.*Missie schone badkamer – wasmiddelen voor douchecabines*De badkamer is de enige ruimte in ons huis waar stof zich zo snel kan verzamelen. Geen enkele andere kamer, keuken of badkamer wordt zo snel vuil als daar. Dit zou ons niet eens moeten verbazen, aangezien het de meest gebruikte ruimte in huis is. Terwijl iedereen zijn eigen kamer en zijn eigen vrijheidszone heeft, bedient de badkamer alle leden van het huishouden die te maken hebben met het handhaven van netheid. Het gebruik van goed geselecteerde materialen is een belangrijk element bij het inrichten van een badkamer, maar ook de keuze van de juiste apparatuur is belangrijk. Zo ontlopen we de schoonmaakplicht niet, maar kunnen we ons wel beschermen tegen hardnekkig schrobben. Douchewanden met een hydrofobe coating kunnen onze bondgenoten zijn in de strijd voor een schoner interieur.h2.*Gecoate douchewandreiniger*Kalkaanslag, watervlekken of zeepvlekken – klinkt bekend, toch? Is het nodig om dagelijkse rituelen te doorlopen om de cabine schoon te maken? Absoluut niet, zolang u de juiste hygiënemaatregelen toepast. Dat zijn ongetwijfeld de producten die wij aanbieden voor het reinigen van de douchecabine. Om het te laten glanzen, is het de moeite waard om naar een vloeistof te grijpen voor het wassen van douchecabines. Hier worden de meeste watermoleculen verzameld, die, als ze achterblijven, kunnen leiden tot het verschijnen van schimmel. De producten voor het reinigen van douchecabines die in onze winkel worden aangeboden, zijn in staat om alle schimmels en bacteriën te verwijderen die zich al in de vochtige zone hebben verspreid. Hete lucht die de badkamer vult direct na het nemen van een bad draagt ​​bij aan de groei van schimmel. De vloeistof voor het wassen van douchecabines zal ons beschermen tegen onaangenaam schrobben.Het handhaven van een goede hygiëne van deze plek is één ding, esthetische redenen zijn een andere voorwaarde. De momenteel beschikbare douchecabines hebben meestal een innovatieve coating die onzichtbaar is voor het blote oog. Het verminderen van de afzetting van watermoleculen op de glascoating is hun belangrijkste domein. Hydrofobe impregnering voor douchecabines zal helpen om het resterende water te verwijderen, dat langs het glasoppervlak loopt en strepen en watervlekken veroorzaakt. Het in onze winkel aangeboden reinigingsmiddel voor douchecabines met een hydrofobe coating is uiterst effectief, omdat de daarin aanwezige polymeren de eigenschappen van de cabinecoating, die waterdeeltjes afstoot, opfrissen. Het middel reinigt zacht en krast tegelijkertijd geen glazen oppervlakken.De uit ons aanbod gekochte reinigingsproducten zijn bondgenoten in de strijd voor schone douchewanden. Na gebruik kan het baden veel aangenamer worden. Welkom bij het winkelen!

Nieuwsbrief