Door de website te gebruiken zonder uw browserinstellingen te wijzigen, stemt u in met het gebruik van cookies. U kunt uw browserinstellingen op elk moment wijzigen, die bepalend zijn voor het opslaan ervan.
Klik hier voor meer informatie over Cookiebeleid.

  OK

GRATIS LEVERING

€0

LEVERTIJD

3-5 dagen

TERUGGAVE VAN GOEDEREN

14 dagen
Engels layouts.de-at layouts.fr-be Bulgaars Kroatisch layouts.sr-me Tsjechië layouts.et layouts.fi Frans layouts.el Spaans Nederlands layouts.en-ie Litouws Lets Duits Pools layouts.pt Russisch Roemeense layouts.sr Slowaaks layouts.sl Oekraïens Hongaars Italiaans

KORTINGSCODErea5

Filteren

Type cabine
Hoek (72)
De manier van openen
Glijdend (31)
Voltooiing van de kraan
glans (39)
Kleur
Alles tonen
De grootte van de cabine
80x100 (20)
Sorteerrichting
alfabetisch a-z
  • alfabetisch a-z
  • van de nieuwste
  • van de oudste
  • laagste prijs
  • hoogste prijs

Uw keuze:

Alles verwijderen

Rechthoekige douchecabines

Het enige waar je van droomt na een lange en vermoeiende dag op het werk is een verfrissende douche? Dan is een*rechthoekige douchewand*de perfecte oplossing voor jou. Bij Rea bieden we producten van de hoogste kwaliteit tegen de beste prijzen. Hier vindt u*rechthoekige douchecabines*gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit die bestand zijn tegen vocht en andere ongunstige factoren.Onze badkamercabines zijn functioneel en esthetisch ontworpen. De meeste modellen hebben een rechthoekige vorm, waardoor ze bij uitstek geschikt zijn voor de ruimte van zelfs een relatief kleine badkamer.*Rechthoekige douchewanden*onderscheiden zich door hun veelzijdigheid in gebruik. Ze passen in beide badkamers die zijn ingericht in een moderne en meer klassieke stijl. Rechthoekige douches zijn uitgerust met strakke deuren, die een effectieve isolatie van de kamer van water garanderen. Tegelijkertijd zorgt hun matte glazuur voor de intimiteit van de drinkende persoon. Hierdoor is de*rechthoekige*cabine ook geschikt voor plaatsing in badkamers aangesloten op een .h2 toilet.*Douchecabines: 120×90, 120×80, 100×80, 120×100 – een verscheidenheid aan modellen, de hoogste kwaliteit van afwerking*Het assortiment van de Rea-winkel wordt voortdurend aangevuld met de hoogste kwaliteit*rechthoekige douchecabines*in verschillende maten. Modellen van 90×120 cm zijn het populairst bij klanten. Is uw badkamer te klein voor een douche van dit formaat? Geen probleem. In onze winkel kunt u ook rechthoekige hutten kopen met afmetingen van 80×100. Afhankelijk van uw individuele voorkeuren en behoeften, kunnen ze worden uitgerust met vleugeldeuren die slechts aan één kant openen of zwaaideuren die zowel binnen als buiten kunnen worden geopend.*Rechthoekige douchecabine*is meestal bedekt met een speciale hydrofobe coating. Hierdoor is het gemakkelijk schoon te houden.h2.*Rechthoekige douches zonder douchebak*Dankzij ons blijft een functionele en esthetische rechthoekige douchewand binnen handbereik. Mis deze kans niet en bezoek Rea vandaag nog. Wij garanderen dat u geen spijt zult krijgen van uw beslissing!

Nieuwsbrief