Door de website te gebruiken zonder uw browserinstellingen te wijzigen, stemt u in met het gebruik van cookies. U kunt uw browserinstellingen op elk moment wijzigen, die bepalend zijn voor het opslaan ervan.
Klik hier voor meer informatie over Cookiebeleid.

  OK

GRATIS LEVERING

€0

LEVERTIJD

3-5 dagen

TERUGGAVE VAN GOEDEREN

14 dagen
Engels layouts.de-at layouts.fr-be Bulgaars Kroatisch layouts.sr-me Tsjechië layouts.et layouts.fi Frans layouts.el Spaans Nederlands layouts.en-ie Litouws Lets Duits Pools layouts.pt Russisch Roemeense layouts.sr Slowaaks layouts.sl Oekraïens Hongaars Italiaans

KORTINGSCODErea5

Filteren

Voltooiing van de kraan
glans (142)
Sorteerrichting
alfabetisch a-z
  • alfabetisch a-z
  • van de nieuwste
  • van de oudste
  • laagste prijs
  • hoogste prijs

Uw keuze:

Alles verwijderen

Badkamerkranen

De badkamer is een ruimte die functioneel en comfortabel moet zijn. Het wordt niet alleen gebruikt om de hygiëne te handhaven, het is in veel gevallen ook een ontspanningsruimte in huis. Daarom is het niet alleen belangrijk om sanitair en aanvullende apparatuur te kiezen, maar ook om*badkamerkranen*goed op elkaar af te stemmen. De armaturen hebben niet alleen invloed op het gebruiksgemak, maar spelen ook een zeer belangrijke rol bij het aanvullen van de esthetiek van het interieur.

h2.Welke badkamerkraan zal het beste zijn? Er zijn specifieke omstandigheden in de badkamer die de inrichting van de kamer negatief kunnen beïnvloeden. Vocht, stoom en cosmeticaresten hebben niet alleen een negatief effect op sanitaire voorzieningen, maar ook op*badkamerkranen*. Kranen en sproeiers moeten daarom gemaakt zijn van materialen die bestand zijn tegen deze factoren en gemakkelijk te reinigen zijn. Een belangrijk selectiecriterium is ook het model en de stijl van afwerking*badkamerkranen*zodat deze opgaan in de aard van het interieurontwerp. In het assortiment van onze online winkel vindt u verschillende soorten badkamerkranen: – in de klassieke versie met afneembare hanen, – modern met keramische kop, – sets badkamerkranen voor douches, – kranen voor wastafels in verschillende hoogtes en maten, – douchekoppen en regendouches, – badbeslag, – bidetbatterijen. Individuele modellen zijn verkrijgbaar in verschillende kleurversies. We hebben*zilveren badkamerkranen*, maar ook zwart, goud of rosé goud. Naast klassieke en moderne modellen van*badkamerkranen*zijn retro-stijl producten met een unieke uitstraling en afwerkingsdetails een interessante propositie. Badkamerkranen – online winkel Ons aanbod omvat een ruime keuze aan badkameraccessoires. We bieden ook extra accessoires, zoals beluchters en pluggen, die het comfort van het gebruik van de sanitaire voorzieningen zullen verbeteren. Afhankelijk van de geïnstalleerde apparaten kun je kiezen voor*wandmontage*of inbouw badkamerkranen. Met zo’n divers productassortiment kunt u gemakkelijk*badkamerkranen*kiezen die passen bij het interieurontwerp, de parameters van de sanitaire uitrusting en uw eigen behoeften. Welkom om te kopen!
Nieuwsbrief