Door de website te gebruiken zonder uw browserinstellingen te wijzigen, stemt u in met het gebruik van cookies. U kunt uw browserinstellingen op elk moment wijzigen, die bepalend zijn voor het opslaan ervan.
Klik hier voor meer informatie over Cookiebeleid.

  OK

GRATIS LEVERING

€0

LEVERTIJD

3-5 dagen

TERUGGAVE VAN GOEDEREN

14 dagen
Engels layouts.de-at layouts.fr-be Bulgaars Kroatisch layouts.sr-me Tsjechië layouts.et layouts.fi Frans layouts.el Spaans Nederlands layouts.en-ie Litouws Lets Duits Pools layouts.pt Russisch Roemeense layouts.sr Slowaaks layouts.sl Oekraïens Hongaars Italiaans

KORTINGSCODErea5

Filteren

De manier van openen
Glijdend (4)
Kleur
Alles tonen
Voltooiing van de kraan
mat (4)
De grootte van de cabine
100x100 (9)
Sorteerrichting
alfabetisch a-z
  • alfabetisch a-z
  • van de nieuwste
  • van de oudste
  • laagste prijs
  • hoogste prijs

Uw keuze:

Alles verwijderen

Douchecabines voor wandmontage

Bij het kiezen van apparatuur voor de badkamer, moet u rekening houden met uw eigen behoeften en technische mogelijkheden van het interieur. Je moet opletten dat het functioneel is en tegelijkertijd indruk maakt met zijn esthetiek. Hoge functionele en visuele waarden combineren*wanddouchecabines*, wat een perfecte keuze zal zijn voor elke badkamer. Ze werken zowel in kleine ruimtes als een effectieve aanvulling op grote ruimtes.Wandcabines – een combinatie van klassiek en modern design*In ons assortiment vindt u hoogwaardige badkamerapparatuur. Als fabrikant zorgen we ervoor dat elk project wordt ontwikkeld volgens de huidige trends en rekening houdt met oplossingen die van invloed zijn op het gemak. Dit zijn de door ons aangeboden*wanddouchecabines, die zich onderscheiden door de hoogste kwaliteit van afwerking en elegant design.Een wanddouche*is een universele keuze voor elke badkamer. De zijkanten van de cabine zijn direct aan de muur gemonteerd, wat veel opstellingsmogelijkheden biedt en de ruimte beperkt.*Wandkasten*zijn zowel verkrijgbaar in geometrische structuren als in ronde vormen. U kunt kiezen voor een variant die direct op de vloer wordt bevestigd of voor een*back-to-wall douche met douchebak. Dergelijke apparaten onderscheiden zich, ondanks hun eenvoudige structuur, door een elegant ontwerp, waardoor ze passen bij moderne en klassieke arrangementen.Wanddouchewanden – luxe producten tegen betaalbare prijzen*Als fabrikant kunnen we garanderen dat elk product aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoet. Wij bieden 3-wandige douchecabines die voldoen aan uw verwachtingen op het gebied van functionaliteit en esthetiek. Onze*wanddouchecabines: – zijn gemaakt van gehard veiligheidsglas, – zijn uitgerust met innovatieve oplossingen, waardoor de deuren strak en gemakkelijk te openen zijn, – ze zijn er in vele maten en stijlen van afwerking. Hier vindt u*80×80 wanddouchecabines*, evenals in andere afmetingen. U kunt kiezen uit verschillende soorten constructies en kleuren van de profielen. Bekijk de volledige collectie REA wandcabines.

Nieuwsbrief