Door de website te gebruiken zonder uw browserinstellingen te wijzigen, stemt u in met het gebruik van cookies. U kunt uw browserinstellingen op elk moment wijzigen, die bepalend zijn voor het opslaan ervan.
Klik hier voor meer informatie over Cookiebeleid.

  OK

GRATIS LEVERING

€0

LEVERTIJD

3-5 dagen

TERUGGAVE VAN GOEDEREN

14 dagen
Engels layouts.de-at layouts.fr-be Bulgaars Kroatisch layouts.sr-me Tsjechië layouts.et layouts.fi Frans layouts.el Spaans Nederlands layouts.en-ie Litouws Lets Duits Pools layouts.pt Russisch Roemeense layouts.sr Slowaaks layouts.sl Oekraïens Hongaars Italiaans

KORTINGSCODErea5

Filteren

Type cabine
Hoek (32)
De manier van openen
Glijdend (17)
Voltooiing van de kraan
glans (31)
De grootte van de cabine
90x90 (12)
Sorteerrichting
alfabetisch a-z
  • alfabetisch a-z
  • van de nieuwste
  • van de oudste
  • laagste prijs
  • hoogste prijs

Uw keuze:

Alles verwijderen

Gouden douchecabines

Ben je geïnspireerd door originele interieurs? Als je een ruimte wilt inrichten die mooi, modieus en functioneel is, kies dan voor een*gouden douchecabine*. Ontspanning op zo’n plek wordt nog aangenamer en elk dagelijks bad verandert in een SPA-sessie!De producten die we presenteren zijn geproduceerd met aandacht voor detail. Het middelpunt zijn natuurlijk de gouden profielen die het glas afsnijden tegen de achtergrond van de tegels langs de muren en vloeren. Een dergelijke procedure vormt niet alleen visueel de ruimte, scheidt de natte zone van de droge zone, maar siert ook de kamers. Zelfs klassiek grijs, beige of wit krijgt een luxe afwerking in combinatie met een gouden douchewand.Elke*gouden douchewand*biedt, afgezien van het ontwerp, een hoge functionaliteit. Het is verkrijgbaar in verschillende maten en vormen, zodat u het gemakkelijk kunt afstemmen op het project, de grootte en uw eigen voorkeuren .h2.*Gouden douchewanden: 90×90 en vele andere afmetingen in ons aanbod*Ons aanbod omvat een hele collectie gouden douchewanden in verschillende vormen en maten. Wij bieden:*- badschermen die op het bad kunnen worden geplaatst, het badgedeelte scheiden van het bruikbare gedeelte en het probleem van opspattend water in de badkamer verminderen,**- Å ›Douchewanden,**- geometrische gouden douchecabines 80×80 , 90×90, 80×100.*H2.*Deur, gouden douchewanden – met een douchebak of lineaire afvoer**Gouden douchewanden*kunnen worden geïnstalleerd in een set met een douchebak of lineaire afvoer. REA producten onderscheiden zich door moderne vorm en functionaliteit. Dit komt door onder meer het Crystal Clear veiligheidsglas met een laser-aangebrachte Easy Clean coating.*De gouden douchecabine*is op aanvraag verkrijgbaar in een rechtse of linkse uitvoering en de veelzijdigheid van de installatie wordt verzekerd door universele profielen. De set bevat niet alleen een gouden douchewand, maar ook alle benodigde montage-elementen – pakkingen, handgrepen en scharnieren.*Gouden douchewanden*zijn lasergecoat met een 4-laags coating met hoogwaardig email. Hierdoor zijn aluminium elementen (profielen, handgrepen, scharnieren) bestand tegen aanslag, verkleurt niet en roest niet.

Nieuwsbrief