Door de website te gebruiken zonder uw browserinstellingen te wijzigen, stemt u in met het gebruik van cookies. U kunt uw browserinstellingen op elk moment wijzigen, die bepalend zijn voor het opslaan ervan.
Klik hier voor meer informatie over Cookiebeleid.

  OK

GRATIS LEVERING

€0

LEVERTIJD

3-5 dagen

TERUGGAVE VAN GOEDEREN

14 dagen
Engels layouts.de-at layouts.fr-be Bulgaars Kroatisch layouts.sr-me Tsjechië layouts.et layouts.fi Frans layouts.el Spaans Nederlands layouts.en-ie Litouws Lets Duits Pools layouts.pt Russisch Roemeense layouts.sr Slowaaks layouts.sl Oekraïens Hongaars Italiaans

KORTINGSCODErea5

Filteren

Installatie
Op de vloer (2)
Sorteerrichting
alfabetisch a-z
  • alfabetisch a-z
  • van de nieuwste
  • van de oudste
  • laagste prijs
  • hoogste prijs

Uw keuze:

Alles verwijderen

Badkamer douchebakken

Vrijstaande douchecabines vormen een complete set waarvoor geen extra elementen nodig zijn. Bij zelfgebouwde douches is de situatie anders, waarbij het aan de belegger is om individuele accessoires te kiezen. In dit geval is het noodzakelijk om een*pierenbadje*aan te schaffen dat past bij het type hut en voldoet aan de individuele verwachtingen van gebruikers. Het aanbod van REA omvat een breed scala aan oplossingen die goed werken bij verschillende cabineontwerpen.

h2.Douchebakken – welke te kiezen? Voordat u besluit een specifiek model te kopen, moet u eerst bepalen welk type douchebak in de badkamer past. De meest universele en tegelijk praktische zijn*lage douchebakken*, omdat ze het gebruik van de douche vergemakkelijken. Ze zorgen voor een gemakkelijke toegang tot de cabine en nemen niet veel ruimte in beslag. Het ontbreken van hoge muren is ook van invloed op de veiligheid van het gebruik van de douche, daarom worden dergelijke*douchebakken voor de badkamer*aanbevolen voor ouderen en mensen met mobiliteitsproblemen. Ook verkopen wij diepe*douchebakken*die voorkomen dat er water in de badkamer spat. Dergelijke modellen zullen goed werken bij het wassen van kinderen of het wassen van de handen. Naast het ontwerp moet u ook de parameters*van de douchebak*specificeren en zorgvuldig de grootte van de cabine meten. h2.Hoge en lage douchecabines voor elke badkamer We streven ernaar dat ons assortiment qua producten divers is. Zo kunnen wij u een breed scala aan oplossingen bieden, waaronder*vlakke douchebakken*of met hogere wanden. Welk model u ook kiest, wij kunnen ervoor zorgen dat de aangeboden douchebakken: – zijn ontworpen om comfortabel in het gebruik te zijn, – zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen, – worden gekenmerkt door een esthetische uitstraling, – komen in een verscheidenheid van kleuren en stijlen. De voorgestelde*badkamer douchebakken*worden verkocht met een set montage-elementen. Bovendien zijn ze gemaakt van speciaal geselecteerde materialen, waardoor ze gemakkelijk schoon te maken zijn. h2.Douchebakken – ons aanbod Wij bieden moderne douchebakken, verkrijgbaar in vele maten, gemaakt van duurzaam acryl of mineraalsteen. Afhankelijk van het model: diep, ondiep, ultraslank. Het meest populair is het formaat van het 80×80 peuterbad. Aarzel alstublieft niet contact met ons op te nemen. Ons team is hier om te helpen.
Nieuwsbrief