Door de website te gebruiken zonder uw browserinstellingen te wijzigen, stemt u in met het gebruik van cookies. U kunt uw browserinstellingen op elk moment wijzigen, die bepalend zijn voor het opslaan ervan.
Klik hier voor meer informatie over Cookiebeleid.

  OK

GRATIS LEVERING

€0

LEVERTIJD

3-5 dagen

TERUGGAVE VAN GOEDEREN

14 dagen
Engels layouts.de-at layouts.fr-be Bulgaars Kroatisch layouts.sr-me Tsjechië layouts.et layouts.fi Frans layouts.el Spaans Nederlands layouts.en-ie Litouws Lets Duits Pools layouts.pt Russisch Roemeense layouts.sr Slowaaks layouts.sl Oekraïens Hongaars Italiaans

KORTINGSCODErea5

Filteren

Installatie
Op de vloer (6)
Sorteerrichting
alfabetisch a-z
  • alfabetisch a-z
  • van de nieuwste
  • van de oudste
  • laagste prijs
  • hoogste prijs

Uw keuze:

Alles verwijderen

Vierkante douchebakken

De badkamer is een ruimte voor ontspanning. Daarom is de praktische uitrusting net zo belangrijk als de esthetiek van het interieurontwerp.Vierkante douchebak*uit ons assortiment zal zeker in het oog springen, maar ook voldoen aan de verwachtingen met betrekking tot het comfortabele gebruik. Wij bieden*vierkante douchebakken, die zich onderscheiden door een designvorm, modieuze afwerking en elegante stijl. Bovendien is het gebruik ervan een puur plezier – ze zijn functioneel ontworpen zodat elk bad in comfortabele omstandigheden plaatsvindt.*Ons aanbod omvat:*- vierkante douchebakken 80 × 80 – vierkante douchebakken 90 × 90 de afmetingen van deze modellen maken ze geschikt voor de bijzonderheden van elke ruimte. Ze werken zowel in kleinere als grotere badkamers.h2.*Vierkante douchebakken van acryl en mineraal acryl – een huwelijk van goede smaak en eersteklas kwaliteit interessante grondstoffen. Hierdoor kunt u ze niet alleen aanpassen aan de grootte van de badkamer.*Douchebak 90×90*en zijn kleinere equivalent kunnen worden gekozen in overeenstemming met het visuele concept van de ruimte. Vierkante acryl douchebakken passen in bijna elke badkamer. We hebben ons gericht op modellen die zich onderscheiden door een sneeuwwitte kleur, die de elegante inrichting van de kamer benadrukken. Hun oppervlak is gemakkelijk schoon te maken en voelt zeer aangenaam aan, zodat het baden nog ontspannender en aangenamer kan zijn.De vierkante douchebak 90×90 en het model 80×80 kunnen ook van mineraal acryl worden gemaakt. We stellen uitrustingen voor die perfect passen bij de badkamers die zijn ingericht in een industriële stijl en met een iets strenger karakter. Mineraal acryl heeft een unieke uitstraling – het oppervlak lijkt op natuursteen. De kinderbadjes van dit materiaal zijn een investering voor vele jaren. Ze zijn duurzaam en hebben tegelijkertijd een tijdloos design.Om ons aanbod de mogelijkheid te bieden om apparatuur te kiezen die is afgestemd op de behoeften van een specifieke gebruiker, hebben we gezorgd voor de diversiteit ervan. Daarom bieden wij een*lage douchebak 90×90*en zijn hogere variant van enkele centimeters aan.Ons assortiment is bedoeld voor iedereen die om het kleinste detail van badkamerapparatuur geeft. Wij bieden douchebakken aan die gemaakt zijn van hoogwaardige grondstoffen – ze worden zowel op de markt als door veel tevreden klanten gewaardeerd.

Nieuwsbrief