Door de website te gebruiken zonder uw browserinstellingen te wijzigen, stemt u in met het gebruik van cookies. U kunt uw browserinstellingen op elk moment wijzigen, die bepalend zijn voor het opslaan ervan.
Klik hier voor meer informatie over Cookiebeleid.

  OK

GRATIS LEVERING

€0

LEVERTIJD

3-5 dagen

TERUGGAVE VAN GOEDEREN

14 dagen
Engels layouts.de-at layouts.fr-be Bulgaars Kroatisch layouts.sr-me Tsjechië layouts.et layouts.fi Frans layouts.el Spaans Nederlands layouts.en-ie Litouws Lets Duits Pools layouts.pt Russisch Roemeense layouts.sr Slowaaks layouts.sl Oekraïens Hongaars Italiaans

KORTINGSCODErea5

Filteren

Glasdikte:
6 mm (61)
Afwerkingsprofielen
Alles tonen
De grootte van de deur:
100 (18)
Sorteerrichting
alfabetisch a-z
  • alfabetisch a-z
  • van de nieuwste
  • van de oudste
  • laagste prijs
  • hoogste prijs

Uw keuze:

Alles verwijderen

Douchedeur

De doucheruimte kan op vele manieren worden afgescheiden. Een daarvan is*douchedeuren*die een alternatief zijn voor traditionele douchewanden. Het is een ideale oplossing wanneer de douchebak in een nis wordt ingebouwd. Ze kunnen echter ook worden gebruikt in combinatie met een lineaire afvoer die in de vloer is ingebed, waardoor een zeer comfortabele en modern ogende opstelling ontstaat. Ook het gebruik van hoogwaardige elementen en de juiste montage zorgen voor de vereiste dichtheid en duurzaamheid.

h2.Diverse douchedeuren – stel je eigen arrangement samen

Douchedeuren*zijn er in vele standaard maten (80, 90, 100, 110, 120, 130, 140, 150, 160 cm), en soms kunnen ze ook exact op maat gemaakt worden. Hierdoor kunnen ze perfect worden aangepast aan elke badkamer. Ze verschillen ook in ontwerp en gebruik. Afhankelijk van individuele voorkeuren en de omstandigheden van een bepaalde ruimte, kunt u kiezen voor een*douchedeur:

– glijden, – kantelen, – opvouwbaar. Het aanbod van Rea omvat vele varianten van deze oplossingen die maximale functionaliteit en esthetiek van het interieur mogelijk maken.*Douchedeuren*kunnen ook verschillende afwerkingen hebben (bijv. profielen, handgrepen), die helpen om de gewenste stijl van opstelling te creëren. Momenteel zijn onder andere zwarte afwerkingen die prachtig matchen met armaturen in dezelfde kleur, geven een modern, elegant effect. h2.Rea douchedeur – een redelijke keuze Wanneer u voor Rea-oplossingen kiest, kunt u er zeker van zijn dat u zich richt op solide vakmanschap en de beste stijl. Onze*doucheruiten*zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit glas en worden met de grootste zorg geconstrueerd, wat hun duurzaamheid en betrouwbaarheid garandeert, net als de afwerkingselementen. Modern, gevarieerd ontwerp helpt bij het vinden van elementen die geschikt zijn voor het arrangement dat in elke stijl wordt gehandhaafd, en innovatieve oplossingen maken het mogelijk om hun functionaliteit te vergroten. We bieden een breed scala aan maten en soorten douchedeuren die zich aan elke ruimte aanpassen. We raden u aan om kennis te maken met het aanbod.
Nieuwsbrief