Door de website te gebruiken zonder uw browserinstellingen te wijzigen, stemt u in met het gebruik van cookies. U kunt uw browserinstellingen op elk moment wijzigen, die bepalend zijn voor het opslaan ervan.
Klik hier voor meer informatie over Cookiebeleid.

  OK

GRATIS LEVERING

€0

LEVERTIJD

3-5 dagen

TERUGGAVE VAN GOEDEREN

14 dagen
Engels layouts.de-at layouts.fr-be Bulgaars Kroatisch layouts.sr-me Tsjechië layouts.et layouts.fi Frans layouts.el Spaans Nederlands layouts.en-ie Litouws Lets Duits Pools layouts.pt Russisch Roemeense layouts.sr Slowaaks layouts.sl Oekraïens Hongaars Italiaans

KORTINGSCODErea5

Filteren

Kleur
Alles tonen
Sorteerrichting
alfabetisch a-z
  • alfabetisch a-z
  • van de nieuwste
  • van de oudste
  • laagste prijs
  • hoogste prijs

Uw keuze:

Alles verwijderen

Kranen, wastafelkranen

Ze zijn een onmisbaar onderdeel van de badkameruitrusting, maar dit betekent niet dat hun functie puur praktisch is.De wastafelkraan*moet de ruimte versieren en passen bij de rest van het decor. Soms vanuit het principe van het bouwen van harmonieuze verbindingen, soms voor contrast. Daarom hebben wij in ons aanbod onder andere praktische*wastafelkranen*in diverse stijlen en kleuren. Dankzij een brede selectie vindt elke ontwerper een product in het assortiment dat beantwoordt aan zijn interieurvisie.Elke wastafelkraan die in onze winkel wordt gepresenteerd, voldoet aan strenge kwaliteitsnormen. De individuele modellen verschillen in vorm, hoogte, uitloopbereik en wijze van afwerking H2.*Zilveren, zwarte en gouden wastafelkranen*Let bij het doorbladeren van ons aanbod op de verscheidenheid aan wastafelkranen. De basisafdeling van producten omvat producten die op een aanrechtblad zijn gemonteerd en bedoeld zijn voor verborgen installatie. Alle wastafelkranen zijn verkrijgbaar in drie kleuren: – zilver – chroom is elegant en tijdloos, is makkelijk schoon te houden, bovendien is het niet gevoelig voor corrosieprocessen, – zwart – mat*wastafelkraan*oogt elegant. Een solide coating bedekt een messing structuur, waardoor het product duurzaam en gemakkelijk schoon te maken is, – goudkleurig – de originele wastafelkraan bestaat uit een messing lichaam, bedekt met een dikke laag gouden coating. Het effect is boeiend H2.*Wastafelkranen in ons aanbod*In ons aanbod vind je*wastafelkranen*in vele uitvoeringen om uit te kiezen. Dit zijn vooral aanrechtkranen die hun volle pracht op de gootsteen presenteren, evenals wandkranen die onder het pleisterwerk zijn geïnstalleerd. Dankzij het gebruik van keramische koppen of plafondbeluchters, maakt elke*wastafelkraan*indruk met zijn duurzaamheid en degelijkheid. Wij nodigen u uit om kennis te maken met ons assortiment kranen. Hierdoor krijgt de wastafel een moderne uitstraling en is hij makkelijk in gebruik.*Hoge, lage, wandmontage wastafelkraan – bij ons vindt u wat u zoekt!

Nieuwsbrief