Door de website te gebruiken zonder uw browserinstellingen te wijzigen, stemt u in met het gebruik van cookies. U kunt uw browserinstellingen op elk moment wijzigen, die bepalend zijn voor het opslaan ervan.
Klik hier voor meer informatie over Cookiebeleid.

  OK

GRATIS LEVERING

€0

LEVERTIJD

3-5 dagen

TERUGGAVE VAN GOEDEREN

14 dagen
Engels layouts.de-at layouts.fr-be Bulgaars Kroatisch layouts.sr-me Tsjechië layouts.et layouts.fi Frans layouts.el Spaans Nederlands layouts.en-ie Litouws Lets Duits Pools layouts.pt Russisch Roemeense layouts.sr Slowaaks layouts.sl Oekraïens Hongaars Italiaans

KORTINGSCODErea5

Filteren

Montage methode:
Tafelblad (278)
De kleur van de wastafel
Sneeuwwitje (99)
Kraangat
Alles tonen
Overloopopening
Alles tonen
Wastafel lengte - bereik
Alles tonen
Wastafelbreedte - bereik
Alles tonen
Sorteerrichting
alfabetisch a-z
  • alfabetisch a-z
  • van de nieuwste
  • van de oudste
  • laagste prijs
  • hoogste prijs

Uw keuze:

Alles verwijderen

Badkamer Aanrechtwastafels

Het is de moeite waard om veel aandacht te besteden aan de selectie van een wastafel, omdat dit een van de meest gebruikte elementen van badkameruitrusting is. Daarom moet het in de eerste plaats comfortabel zijn in het gebruik. Een onopvallende wastafel kan ook een esthetisch belangrijk element van de opstelling zijn, en zelfs een unieke interieurdecoratie. Het hangt allemaal af van welk patroon je kiest. Het aanbod van Rea omvat onder andere uiterst elegante*aanrechtwastafels*, die steeds vaker een keuze worden voor stijlvolle kamers. Het is de perfecte combinatie van functionaliteit en stijl die ook uw badkamer kan decoreren!

h2.Aanrechtwastafel – perfect voor een designbadkamer De opzetwastafel is de laatste jaren een echte interieurhit. Hier zijn verschillende redenen voor. Ten eerste is het op zichzelf al buitengewoon decoratief en veel expressiever dan de inbouwspoelbak. Door de enorme hoeveelheid patronen, kleuren en vormen kunt u een echt originele en interessante oplossing kiezen.*Aanrecht badkamer wastafels*verschillen in: – vorm – bijv. rond in de vorm van een kom, rechthoekig, vierkant en zelfs onregelmatig; – kleur – klassiek wit en alle kleuren van de regenboog, inclusief zwart of goud; – het materiaal waaruit ze zijn gemaakt – zoals keramiek, steen of de imitatie ervan, en zelfs glas; – grootte – zowel de grootte van de kom als de massaliteit van de structuur zelf; – stijl – er zijn elementen in de industriële, glamour, minimalistische, retro en vele andere stijlen. Ten tweede stelt de*aanrechtbladspoelbak*, dankzij zijn vorm, ook in staat om een ​​zorgvuldig geselecteerd werkblad te tonen. Bovendien werkt het zeer goed voor dagelijks gebruik. h2.Rea opzetwastafels – ons aanbod Het assortiment van het merk Rea omvat zeer diverse elementen die zich onderscheiden door nauwkeurige afwerking en sensationele stijl. We bieden zowel grote als kleine, diepe en ondiepe aanrechtwastafels, met ovale en geometrische vormen. Als u zowel om esthetiek als om duurzaamheid geeft, is*de Rea*opzetwastafel een uitstekende keuze.
Nieuwsbrief