Door de website te gebruiken zonder uw browserinstellingen te wijzigen, stemt u in met het gebruik van cookies. U kunt uw browserinstellingen op elk moment wijzigen, die bepalend zijn voor het opslaan ervan.
Klik hier voor meer informatie over Cookiebeleid.

  OK

GRATIS LEVERING

€0

LEVERTIJD

3-5 dagen

TERUGGAVE VAN GOEDEREN

14 dagen
Engels layouts.de-at layouts.fr-be Bulgaars Kroatisch layouts.sr-me Tsjechië layouts.et layouts.fi Frans layouts.el Spaans Nederlands layouts.en-ie Litouws Lets Duits Pools layouts.pt Russisch Roemeense layouts.sr Slowaaks layouts.sl Oekraïens Hongaars Italiaans

KORTINGSCODErea5

Filteren

Voltooiing van de kraan
glans (10)
Sorteerrichting
alfabetisch a-z
  • alfabetisch a-z
  • van de nieuwste
  • van de oudste
  • laagste prijs
  • hoogste prijs

Uw keuze:

Alles verwijderen

Badkamer douchekranen

Er is al lange tijd een trend om te kiezen voor een douchecabine in plaats van een badkuip. Het wordt niet alleen beïnvloed door het gemak en de waterbesparing, maar ook door de steeds grotere keuze aan douche-apparaten.Douchekranen*zijn uitgerust met opties die ze functioneler maken en u in staat stellen om een ​​ontspannend bad te nemen. Het REA-assortiment omvat een ruime keuze aan badkamerkranen, die overtuigen door hun design en comfort .h2.*Douchekraan – welke te kiezen?*Bij het kiezen van een douche-apparaat moet u niet alleen rekening houden met esthetische aspecten, maar ook met uw eigen behoeften en technische mogelijkheden van de badkamer. De variant die het meest gekozen wordt door onze klanten is de*inbouw douchemengkraan. Het wordt onder tegels geïnstalleerd en heeft daarom geen nadelige invloed op het badkamerontwerp en neemt minder ruimte in beslag. Dit heeft ook invloed op het gebruiksgemak door het ontbreken van uitstekende bouwelementen.Een andere variant is*opbouw douchekranen*, waarbij alle elementen aan de wand worden gemonteerd. Het voordeel van een dergelijke oplossing is de gemakkelijke toegang tot de onderdelen, wat een grote hulp is in het geval van een storing. Dergelijke modellen zijn ook iets goedkoper dan*inbouwdouchekranen*, wat echter niet ten koste gaat van hun kwaliteit en esthetiek. H2.Kranen voor douchecabines – een breed scala aan oplossingen*In ons aanbod vindt u modellen die indruk maken door hun vorm en functionaliteit. We bieden zowel standaard*douchekranen*als die uitgerust met moderne voorzieningen voor gebruikers. Wij kunnen u o.a. aanbieden: – douchesets, – regendouches, – eenvoudige*douchekranen, – accessoires voor douchegarnituren Wij verkopen*douchekranen voor de cabine*, die verschillen in de kopuitvoering, montagewijze en bediening systeem. Ook de veelheid aan patronen en kleurvarianten verdient aandacht, waardoor*douchekranen*een esthetische toevoeging aan het interieur zullen zijn.H2.*Inbouwdouchekranen – een modieuze toevoeging aan de inrichting*Dankzij hun fraaie design zijn REA douchekranen naast hun praktische karakter ook een zeer elegant element van de badkamerinrichting. Onze douchekranen zijn te combineren met regendouches, waardoor we een bijpassende doucheset verkrijgen. REA douchekranen zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit messing, bedekt met een 4-voudige chromen coating. Het garandeert jarenlang duurzaamheid en betrouwbaarheid.

Nieuwsbrief