Door de website te gebruiken zonder uw browserinstellingen te wijzigen, stemt u in met het gebruik van cookies. U kunt uw browserinstellingen op elk moment wijzigen, die bepalend zijn voor het opslaan ervan.
Klik hier voor meer informatie over Cookiebeleid.

  OK

GRATIS LEVERING

€0

LEVERTIJD

3-5 dagen

TERUGGAVE VAN GOEDEREN

14 dagen
Engels layouts.de-at layouts.fr-be Bulgaars Kroatisch layouts.sr-me Tsjechië layouts.et layouts.fi Frans layouts.el Spaans Nederlands layouts.en-ie Litouws Lets Duits Pools layouts.pt Russisch Roemeense layouts.sr Slowaaks layouts.sl Oekraïens Hongaars Italiaans

KORTINGSCODErea5

Filteren

Sorteerrichting
alfabetisch a-z
  • alfabetisch a-z
  • van de nieuwste
  • van de oudste
  • laagste prijs
  • hoogste prijs

Uw keuze:

Alles verwijderen

Badkuip met douchescherm

Eigenaren van kleine badkamers worden vaak gedwongen te beslissen of ze een badkuip of een douchecabine willen installeren. Beide oplossingen hebben hun voordelen, dus de keuze is helemaal niet gemakkelijk. Daarnaast kunnen de individuele voorkeuren van de leden van het huishouden een obstakel zijn, waarbij sommigen liever een snelle douche nemen, terwijl anderen houden van zalige ontspanning in de badkuip. In dit geval kan het*bad met douchescherm*een compromis zijn – een functionele variant die plezier combineert met nuttig.

h2.Badkuip met scherm – een oplossing voor besluitelozen U hoeft geen twee badkamers te hebben om ‘s ochtends te genieten van een verkwikkende douche en een ontspannend bad na een zware dag.*Een ligbad met badscherm*lost de dilemma’s op van het inrichten van de badkamer tot één type sanitair. Daarnaast hoef je geen extra kosten te maken, omdat het scherm kan worden gemonteerd aan het bad dat je al hebt. Zo’n partitie is zo universeel dat hij op de meeste apparaten past. De voordelen die kenmerkend zijn voor*een bad met douchescherm*zijn onder meer: – functionaliteit, – modern ontwerp, – combinatie van bad en douche, – eenvoudige montage die geen renovatiewerkzaamheden vereist, – een breed scala aan afwerkingsstijlen. Wanneer je investeert in een*screen ligbad*hoef je niet te kiezen tussen een snelle douche of een bad. Met één handbeweging maak je van het bad een douchewand. De muur fungeert ook als een barrière die voorkomt dat water door de kamer spat.*Een badkamer met ligbad met scherm*is ook een goede keuze in woningen waar dezelfde ruimte dienst doet als toilet. Door het scherm te sluiten, zorgt u voor privacy tijdens het baden en laat u tegelijkertijd andere leden van het huishouden de badkamer gebruiken. h2.Bad met scherm – prijs In ons aanbod vindt u producten met verschillende specificaties en afwerkingsstijlen. We hebben schermen met profielen of bestaande uit volledig transparant glas. Ze verschillen in kleuren, afmetingen en gebruikswijze. U kunt alleen een wand kopen of een set bestaande uit een*ligbad met douchescherm*. We verkopen veel modellen badkuipen, variërend van klassiek tot rechthoekig, vrijstaand en retro-stijl. Wij nodigen u uit om te kopen, wij garanderen lage prijzen en professioneel advies.
Nieuwsbrief