Door de website te gebruiken zonder uw browserinstellingen te wijzigen, stemt u in met het gebruik van cookies. U kunt uw browserinstellingen op elk moment wijzigen, die bepalend zijn voor het opslaan ervan.
Klik hier voor meer informatie over Cookiebeleid.

  OK

GRATIS LEVERING

€0

LEVERTIJD

3-5 dagen

TERUGGAVE VAN GOEDEREN

14 dagen
Engels layouts.de-at layouts.fr-be Bulgaars Kroatisch layouts.sr-me Tsjechië layouts.et layouts.fi Frans layouts.el Spaans Nederlands layouts.en-ie Litouws Lets Duits Pools layouts.pt Russisch Roemeense layouts.sr Slowaaks layouts.sl Oekraïens Hongaars Italiaans

KORTINGSCODErea5

Filteren

Type cabine
Hoek (136)
De manier van openen
Glijdend (61)
Kleur
Alles tonen
Voltooiing van de kraan
glans (96)
De grootte van de cabine
90x90 (35)
Sorteerrichting
alfabetisch a-z
  • alfabetisch a-z
  • van de nieuwste
  • van de oudste
  • laagste prijs
  • hoogste prijs

Uw keuze:

Alles verwijderen

Douchecabines 90x90, 80x80 en andere

Een aparte douche verschijnt steeds vaker in onze badkamers – zowel ter vervanging van een traditioneel bad als ernaast, als de binnenruimte het toelaat. Deze oplossing zorgt op elk moment voor een snel en comfortabel bad. Moderne douchecabines zijn niet alleen comfortabel in gebruik en praktisch, maar ook zeer stijlvol. Hierdoor passen ze perfect in het moderne design van de badkamer. Dankzij de grote verscheidenheid aan modellen kun je gemakkelijk de juiste kiezen voor elke ruimte – niet alleen optimaal qua grootte of vorm, maar ook qua uiterlijk.

h2.Voor elk interieur een passende douchecabine Ongeacht de grootte en vorm van de kamer, het kiezen van de juiste cabine zou geen probleem moeten zijn. Het aanbod van Rea omvat zowel standaard als minder gangbare vormen en maten. Wat? – In kleine badkamers zal de*80 × 80*douchecabine perfect zijn. De halfronde vorm zal in dit geval nog meer ruimte besparen. – Een iets grotere*90 × 90*douchewand zorgt voor een comfortabeler bad en kan dankzij oplossingen met vouwwanden uiterst functioneel zijn. – Er wordt steeds vaker gekozen voor rechthoekige modellen*, die prachtig staan in moderne opstellingen en tegelijkertijd meer ruimte bieden tijdens het douchen. Deze oplossing biedt een breed scala aan afmetingen, bijvoorbeeld 80 × 90, 80 × 100 of zelfs 120 × 90 cm.

*Inloop*douches, dus zonder douchebak en met een in de vloer ingebedde afvoer (vb. lineair), worden ook enorm populair. Het is een uiterst esthetische en praktische oplossing. Bovendien kun je dankzij de inloopwanden bijna vrij de ruimte vormgeven, waardoor je je eigen droomdouche creëert.

h2.Wat onderscheidt de badkamerdouches in ons aanbod? We bieden een breed scala aan producten, waardoor elke persoon de kans heeft om iets voor zichzelf te vinden, ongeacht de grootte van de badkamer en de inrichtingsvisie. Het assortiment omvat zowel klassieke badkamercabines met een chromen afwerking van profielen als versies in zwart en goud, die een uitstekende keuze zijn voor alle liefhebbers en liefhebbers van moderne elementen en in de geest van glamour. Profielen en handgrepen zijn gemaakt van aluminium, dat 4 keer is bedekt met de hoogste kwaliteit emaille coating met een laser. Hierdoor vertonen de beschreven onderdelen waarmee spuitcabines zijn uitgerust een verhoogde weerstand tegen corrosie, aanslag en verkleuring. Bovendien is hun oppervlak extreem duurzaam en extreem gemakkelijk schoon te houden. Of je nu droomt van een douchecabine zonder douchebak of een traditionele versie met douchebak, ze zijn allemaal gemaakt van de hoogste kwaliteit gehard glas. Hierdoor kunt u rekenen op een probleemloos en eenvoudig gebruik. De producten die wij aanbieden onderscheiden zich door hun universele uitstraling en kunnen daardoor eenvoudig worden aangepast aan andere onderdelen van de apparatuur. Het assortiment omvat zowel de eenvoudigste ruiten als modellen van de loft-douchecabine. Er zullen ook veel suggesties zijn voor iedereen die van een metallic afwerking houdt. Mensen die houden van praktische oplossingen, kunnen kiezen voor een douche, waarbij de cabine bovendien is uitgerust met kleine planken. h3.Douchecabines – Rea aanbieding Het merkaanbod van Rea omvat een aantal oplossingen die zijn afgestemd op de uiteenlopende verwachtingen en behoeften van klanten. Elk van onze douchewanden is ontworpen met het oog op maximale duurzaamheid, degelijkheid en functionaliteit, evenals aantrekkelijk, in lijn met moderne trends in design. Wij raden u aan om kennis te maken met onze aanbiedingen!
Nieuwsbrief