Door de website te gebruiken zonder uw browserinstellingen te wijzigen, stemt u in met het gebruik van cookies. U kunt uw browserinstellingen op elk moment wijzigen, die bepalend zijn voor het opslaan ervan.
Klik hier voor meer informatie over Cookiebeleid.

  OK

GRATIS LEVERING

€0

LEVERTIJD

3-5 dagen

TERUGGAVE VAN GOEDEREN

14 dagen
Engels layouts.de-at layouts.fr-be Bulgaars Kroatisch layouts.sr-me Tsjechië layouts.et layouts.fi Frans layouts.el Spaans Nederlands layouts.en-ie Litouws Lets Duits Pools layouts.pt Russisch Roemeense layouts.sr Slowaaks layouts.sl Oekraïens Hongaars Italiaans

KORTINGSCODErea5

Filteren

Sorteerrichting
alfabetisch a-z
  • alfabetisch a-z
  • van de nieuwste
  • van de oudste
  • laagste prijs
  • hoogste prijs

Uw keuze:

Alles verwijderen

Accessoires en onderdelen voor douchecabines

Bij de aankoop van badkameraccessoires moet u de juiste*reserveonderdelen voor de douchecabine*aanschaffen. In de winkel van Rea vind je alles wat je nodig hebt voor je badkamer. Ons assortiment wordt voortdurend aangevuld met de hoogste kwaliteit accessoires voor douchecabines. met handgrepen, rollen en afdichtingen die eenvoudig kunnen worden aangepast aan de meeste douchesets. Wij produceren en distribueren al enkele jaren elementen voor een douchecabine. Onze producten worden gekenmerkt door betrouwbaarheid en duurzaamheid.Accessoires voor de douchecabine*zijn gemaakt van duurzaam en bestand tegen mechanische schade materialen. Dit garandeert hun lange levensduur, zelfs bij intensief gebruik. Je hoeft niet bang te zijn dat de*onderdelen voor douchecabines*gekocht in de Rea winkel*snel gaan roesten. We hebben ervoor gezorgd dat ze zo goed mogelijk beschermd waren tegen corrosie. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat de accessoires die u bij ons koopt er ook na meerdere jaren gebruik als nieuw uit zullen zien.*Accessoires voor douchecabines – kleine en onopvallende onderdelen zijn belangrijk*Een douchecabine is ontworpen om de badkamer effectief te isoleren van water. Dit komt door zorgvuldig geselecteerde onderdelen zoals pakkingen, strips en magneetrollen. Als deze elementen van de douchewand falen, vervult deze zijn functie niet meer naar behoren. Daarom is het de moeite waard om vooraf na te denken over de aanschaf van*onderdelen voor de douchecabine*passend bij de geïnstalleerde doucheset. Of misschien heb je profielen of scharnieren nodig voor een douchedeur? Geen probleem. De passende accessoires vindt u in uw winkel. Onthoud dat zelfs het vervangen van een klein onderdeel in een douchecabine de werking ervan aanzienlijk kan verbeteren. Daarom is het niet de moeite waard om op dit soort assortiment te besparen.Ook bieden wij de mogelijkheid om ontkalkers en regenereermiddelen voor douchecabines aan te schaffen. Regelmatig gebruik van dergelijke preparaten verlengt de levensduur van afzonderlijke elementen van douchecabines. Wij moedigen u aan om te kopen!

Nieuwsbrief