Door de website te gebruiken zonder uw browserinstellingen te wijzigen, stemt u in met het gebruik van cookies. U kunt uw browserinstellingen op elk moment wijzigen, die bepalend zijn voor het opslaan ervan.
Klik hier voor meer informatie over Cookiebeleid.

  OK

GRATIS LEVERING

€0

LEVERTIJD

3-5 dagen

TERUGGAVE VAN GOEDEREN

14 dagen
Engels layouts.de-at layouts.fr-be Bulgaars Kroatisch layouts.sr-me Tsjechië layouts.et layouts.fi Frans layouts.el Spaans Nederlands layouts.en-ie Litouws Lets Duits Pools layouts.pt Russisch Roemeense layouts.sr Slowaaks layouts.sl Oekraïens Hongaars Italiaans

KORTINGSCODErea5

Filteren

Sorteerrichting
alfabetisch a-z
  • alfabetisch a-z
  • van de nieuwste
  • van de oudste
  • laagste prijs
  • hoogste prijs

Uw keuze:

Alles verwijderen

Badkamertextiel

h2.*Textiel geselecteerd voor elke badkamer*Het ontwerp van elke badkamer en onze esthetische ervaring in de visuele waarneming worden bepaald door verschillende dingen. De keuze van tegels, badkuipen, douchecabines, wastafels of armaturen zijn belangrijke elementen, evenals passend textiel. Hoe we ons voelen in een bepaalde kamer hangt af van de patronen en kleuren die worden gebruikt. De badkamer moet naast strikt hygiënische functies ook aanvullende taken vervullen. We hebben deze kamer nodig om ons te voorzien van ontspanning en rust na een zware dag. Toegang tot stromend water is niet genoeg. De esthetische aspecten die we in ons hebben, verwachten een coherente compositie van space.h2.*Badkamertextiel als aanvulling op de inrichting*Ongeacht de stijl van de badkamer, moet deze worden aangevuld met passend geselecteerd badkamertextiel. Wat zou zelfs de mooiste badkamer zijn zonder een zacht vloerkleed op de vloer of een handdoek die aan een haak hangt? De ligging van het trottoir op de vloer verwarmt het interieur en geeft ons direct een gezelliger gevoel. De materiaalgebieden die bedoeld zijn voor vloeroppervlakken, zijn ook een goede warmte-isolator. Dan vermijden we direct contact met het koude oppervlak van de tegels.Onze winkel biedt verschillende kleurvarianten van het voorgestelde textiel aan. Het assortiment tinten is breed en gevarieerd. Wij zorgen ervoor dat het assortiment dat wij aanbieden geselecteerd is, waardoor de hoogste kwaliteit gegarandeerd is. Omdat de producten die we verkopen van hoge kwaliteit zijn, hebben we de goederen zonder zorgen gedekt met 24 maanden garantie. Smaakvol geselecteerd, passen ze bij verschillende arrangementen en interieurstijlen.We nodigen u uit om de individuele producten in deze categorie van onze winkel te bekijken om te zien dat het aangeboden badkamertextiel buitengewoon esthetisch is en met de grootste zorg is gemaakt.

Nieuwsbrief