Door de website te gebruiken zonder uw browserinstellingen te wijzigen, stemt u in met het gebruik van cookies. U kunt uw browserinstellingen op elk moment wijzigen, die bepalend zijn voor het opslaan ervan.
Klik hier voor meer informatie over Cookiebeleid.

  OK

GRATIS LEVERING

€0

LEVERTIJD

3-5 dagen

TERUGGAVE VAN GOEDEREN

14 dagen
Engels layouts.de-at layouts.fr-be Bulgaars Kroatisch layouts.sr-me Tsjechië layouts.et layouts.fi Frans layouts.el Spaans Nederlands layouts.en-ie Litouws Lets Duits Pools layouts.pt Russisch Roemeense layouts.sr Slowaaks layouts.sl Oekraïens Hongaars Italiaans

KORTINGSCODErea5

Filteren

Montage methode:
staand (12)
De kleur van de wastafel
Alles tonen
Kraangat
Alles tonen
Overloopopening
Alles tonen
Wastafel lengte - bereik
Alles tonen
Wastafelbreedte - bereik
Alles tonen
Sorteerrichting
alfabetisch a-z
  • alfabetisch a-z
  • van de nieuwste
  • van de oudste
  • laagste prijs
  • hoogste prijs

Uw keuze:

Alles verwijderen

Wastafels, vrijstaande wastafels

Een badkamer is een kamertype dat comfort, functionaliteit en een mooie uitstraling moet combineren.In een dergelijk interieur zijn details belangrijk, zoals de kleuren van de tegels, het type badkamerinrichting en sanitair. Het basiselement van elke badkamerinrichting is een wastafel, waarvan de keuze van groot belang is voor het gebruikscomfort van de ruimte. Er zijn inbouw- of*vrijstaande spoelbakken*varianten op de markt, die steeds populairder worden .h2.*Vrijstaande wastafel – voor moderne en klassieke interieurs*Een goed gekozen wastafel moet comfortabel zijn en passen bij het karakter van het interieur. Eigenaren van kleine badkamers moeten speciale aandacht besteden aan de selectie van sanitaire voorzieningen, om de ruimte niet te beperken met te uitgebreide apparatuur.*Vrijstaande wastafels*zijn de veiligste optie, die zich onderscheidt door compacte afmetingen en unieke esthetiek van vakmanschap. Dergelijke wastafels zullen zich in vrijwel elke badkamer bewijzen, zowel in kleine als grote ruimtes.*Een staande wastafel*is ook de beste keuze als je een apart toilet hebt, waar de beperkte ruimte alleen de installatie van een toiletpot en een kleine wasbak toelaat. De wastafels in ons aanbod onderscheiden zich door: – ​​uniek design, – gedetailleerde afwerking van details, – verschillende designs, – gemaakt van de beste kwaliteitsmaterialen, – eenvoudige montage, – compact formaat*Een badkamer met een vrijstaande wastafel*ziet er zeer elegant en modern uit. Het enige wat u hoeft te doen is de juiste kraan voor de spoelbak te kiezen om de ruimte een extra decoratief element te geven.Vrijstaande wastafel – een breed scala aan modellen. Wij bieden*vrijstaande spoelbakken*met een gestroomlijnde vorm, die aan de onderkant taps toelopen. Een interessante variant zijn ook*staande wastafels*met een eenvoudige, geometrische structuur. Wij nodigen u uit om kennis te maken met het volledige aanbod van beschikbare sanitair keramiek. We garanderen dat elk model is gemaakt van duurzame en gemakkelijk te reinigen materialen. Hierdoor weet je zeker dat*de badkamer met vrijstaande wastafel*een comfortabele plek wordt met hoge esthetische waarden.

Nieuwsbrief