Door de website te gebruiken zonder uw browserinstellingen te wijzigen, stemt u in met het gebruik van cookies. U kunt uw browserinstellingen op elk moment wijzigen, die bepalend zijn voor het opslaan ervan.
Klik hier voor meer informatie over Cookiebeleid.

  OK

GRATIS LEVERING

€0

LEVERTIJD

3-5 dagen

TERUGGAVE VAN GOEDEREN

14 dagen
Engels layouts.de-at layouts.fr-be Bulgaars Kroatisch layouts.sr-me Tsjechië layouts.et layouts.fi Frans layouts.el Spaans Nederlands layouts.en-ie Litouws Lets Duits Pools layouts.pt Russisch Roemeense layouts.sr Slowaaks layouts.sl Oekraïens Hongaars Italiaans

KORTINGSCODErea5

Filteren

Vlag
Gratis transport (4)
Producten in de uitverkoop
Alles tonen
Producent
Tutumi (5)
Garantie
Alles tonen
Af hebben
geborsteld (2)
Kleur
Geborsteld staal (2)
Breedte (mm)
van
  van naar mm
Hoogte (mm)
van
  van naar mm
Lengte (mm)
van
  van naar mm
Typ mocowania
Przykręcany (4)
Sorteerrichting
alfabetisch a-z
 • alfabetisch a-z
 • van de nieuwste
 • van de oudste
 • laagste prijs
 • hoogste prijs

Uw keuze:

Alles verwijderen

Zeepbakjes

Schoonhouden bij de wastafel kan gemakkelijk zijn !!!

Zeepbakjes zijn een van die uitrustingsstukken die we vaak vergeten, maar hun functionaliteit en esthetiek mogen niet over het hoofd worden gezien. Daarom hebben wij besloten een uitgebreid assortiment te presenteren waarmee u het beste product voor u kunt kiezen. In ons aanbod vindt u zowel eenvoudige en minimalistische modellen als meer decoratieve modellen, verrijkt met interessante patronen, materialen en kleuren.

In de categorie vindt u een verscheidenheid aan producten ontworpen om zeep te bewaren in de badkamer, keuken op de wastafel, het aanrecht of de muur. De zeepbakjes in ons assortiment zijn hoogwaardige en elegante producten die bestand zijn tegen beschadiging en gemakkelijk te reinigen zijn.

Breed assortiment

In ons aanbod vindt u zeepbakjes van verschillende materialen, in allerlei vormen en kleuren. Bij de keuze van het juiste zeepbakje let u niet alleen op de praktische voordelen, maar ook op de esthetiek en het design van uw interieur.”

Nieuwsbrief