Door de website te gebruiken zonder uw browserinstellingen te wijzigen, stemt u in met het gebruik van cookies. U kunt uw browserinstellingen op elk moment wijzigen, die bepalend zijn voor het opslaan ervan.
Klik hier voor meer informatie over Cookiebeleid.

  OK

GRATIS LEVERING

€0

LEVERTIJD

3-5 dagen

TERUGGAVE VAN GOEDEREN

14 dagen
Pools Engels Duits Tsjechië Frans Litouws Russisch Roemeense Slowaaks Hongaars Italiaans Bulgaars Oekraïens Spaans layouts.et Kroatisch Lets Nederlands layouts.me Servisch layouts.bn Oostenrijks layouts.ie layouts.si layouts.pt layouts.fi layouts.el

KORTINGSCODErea5

Filteren

Kleur
Alles tonen
Sorteerrichting
alfabetisch a-z
  • alfabetisch a-z
  • van de nieuwste
  • van de oudste
  • laagste prijs
  • hoogste prijs

Uw keuze:

Alles verwijderen

Toiletframes

Een perfect afgewerkte en functionele badkamer is een droom van veel mensen. Als jij een van hen bent, hebben we een geweldige aanbieding voor je. Dit zijn*WC-inbouwframes*, waardoor het geïnstalleerde sanitair er netjes en modern uitziet. Het frame onder het toilet maakt het mogelijk om niet alleen de stortbak te verbergen, maar ook alle verbindingen die ernaartoe leiden. In de winkel van Rea koop je een praktisch en functioneel hangend*toilet met frame*. Hier vindt u modellen die niet alleen zijn ontworpen voor gebruik met mondkommen, maar ook voor bidets. Een zeer handige oplossing is om een ​​verzonken toilet aan te schaffen, verkocht in sets bestaande uit een toiletbril en een komeetzitting, verkrijgbaar in een klassieke en een slow-close versie. Elk inbouwrek is bovendien uitgerust met een stortbak en knoppen voor de activering ervan, evenals accessoires die nodig zijn voor de montage. H2.*Toiletframes – waarom is het de moeite waard om erin te investeren?*Een toilet met frame installeer je eenvoudig in je badkamer. Alle elementen van de set zijn gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit die bestand zijn tegen de schadelijke effecten van vocht en actieve stoffen in chemische middelen.*Toiletbodem*is makkelijk schoon te maken. Het gebruik ervan helpt om het waterverbruik bij het doorspoelen te verminderen.Als u bij de inrichting van de badkamer de functionaliteit van het interieur belangrijk vindt, zal een goed gekozen inbouwtoiletframe aan al uw verwachtingen op dit gebied voldoen. Het in de muur verborgen spoelmechanisme verstoort de uitstraling van de zorgvuldig ingerichte ruimte niet.*Toiletframes*zijn perfect voor kleine badkamers, waardoor het toilet op elke plek kan worden geplaatst. Hierdoor kun je de mondschaal aan de muur plaatsen. Voor elk onderdeel van de set geven we een aparte garantie. Wij nodigen u van harte uit om gebruik te maken van ons aanbod!

Nieuwsbrief