Door de website te gebruiken zonder uw browserinstellingen te wijzigen, stemt u in met het gebruik van cookies. U kunt uw browserinstellingen op elk moment wijzigen, die bepalend zijn voor het opslaan ervan.
Klik hier voor meer informatie over Cookiebeleid.

  OK

GRATIS LEVERING

€0

LEVERTIJD

3-5 dagen

TERUGGAVE VAN GOEDEREN

14 dagen
Engels layouts.de-at layouts.fr-be Bulgaars Kroatisch layouts.sr-me Tsjechië layouts.et layouts.fi Frans layouts.el Spaans Nederlands layouts.en-ie Litouws Lets Duits Pools layouts.pt Russisch Roemeense layouts.sr Slowaaks layouts.sl Oekraïens Hongaars Italiaans

KORTINGSCODErea5

Filteren

Glasdikte:
6 mm (19)
Afwerkingsprofielen
Alles tonen
De grootte van de deur:
100 (6)
Sorteerrichting
alfabetisch a-z
  • alfabetisch a-z
  • van de nieuwste
  • van de oudste
  • laagste prijs
  • hoogste prijs

Uw keuze:

Alles verwijderen

Opvouwbare, kapotte douchedeur

Het kiezen van een douchewand is niet alles, het is ook belangrijk om de afzonderlijke componenten en accessoires goed op elkaar af te stemmen. Ze bevatten deuren die de functionaliteit van de douche en het comfort tijdens het baden bepalen. Ze zijn ook belangrijk voor de ergonomische ontwikkeling van de badkamerruimte, vooral in het geval van kleine kamers. Van onze kant kunnen wij u*vouwbare douchedeuren*aanbieden, die door de klanten graag worden gekozen vanwege de praktische .h2-structuur.*Wat zijn de kenmerken van een vouwdeur?*Een vouwdouchedeur, of een kapotte douchedeur. Het is een zeer goed alternatief voor de kantel- en schuifdeuren van de douche. Dankzij hun slimme ontwerp nemen ze in opgevouwen toestand weinig ruimte in beslag. Door de moderne*klapbare douchedeur*kan de cabine zowel binnen als buiten in beide richtingen worden geopend. Hierdoor kunnen we de gevouwen deur naar het midden van de nis “verbergen”, waardoor de badkamer optisch groter wordt. Dergelijke modellen zullen zich bewijzen in kleine badkamers, waar de ruimte op een functionele manier moet worden ontwikkeld.*Opklapbare douchedeuren*worden geïnstalleerd in inbouwdouches, die een modern alternatief zijn voor traditionele douchewanden. Daarom hebben investeerders een breed scala aan opties wat betreft het afstemmen van doucheaccessoires en deuren op individuele behoeften.*Opklapbare douchedeuren – welke te kiezen?*In tegenstelling tot traditionele douchewanden, kunnen inbouwdouches afwijkende parameters hebben. Voordat u een specifiek vleugelmodel koopt, meet u zorgvuldig de ingang van de douche. Een belangrijke beslissing die een belegger moet nemen, is ook de manier van openen. Kies uit*vouw- of vouwdouchedeuren die langs de geplaatste omkasting schuiven. Beide varianten onderscheiden zich door functionaliteit en nemen niet veel ruimte in beslag, daarom is de beslissing om een ​​specifiek model te monteren een individuele zaak H2.*Opklapbare douchedeuren – een breed scala aan oplossingen*We willen dat ons aanbod aan de verwachtingen van elke klant voldoet. We kunnen dus bogen op een rijke keuze*kapotte*en vouwbare douchedeuren, die qua parameters en design van elkaar verschillen. Elk model wordt echter gekenmerkt door: – esthetische uitstraling, – functionaliteit, – gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit, – vele kleurvarianten van de frames om uit te kiezen, – weerstand tegen scheuren, – handig gebruik – gemakkelijk schoon te houden. Rijk design en uitstekende kwaliteit zorgen ervoor dat onze*vouwbare douchedeur*voldoet aan de verwachtingen van de meest veeleisende klanten. Wij nodigen u uit om kennis te maken met het volledige aanbod van producten.

Nieuwsbrief