Door de website te gebruiken zonder uw browserinstellingen te wijzigen, stemt u in met het gebruik van cookies. U kunt uw browserinstellingen op elk moment wijzigen, die bepalend zijn voor het opslaan ervan.
Klik hier voor meer informatie over Cookiebeleid.

  OK

GRATIS LEVERING

€0

LEVERTIJD

3-5 dagen

TERUGGAVE VAN GOEDEREN

14 dagen
Engels layouts.de-at layouts.fr-be Bulgaars Kroatisch layouts.sr-me Tsjechië layouts.et layouts.fi Frans layouts.el Spaans Nederlands layouts.en-ie Litouws Lets Duits Pools layouts.pt Russisch Roemeense layouts.sr Slowaaks layouts.sl Oekraïens Hongaars Italiaans

KORTINGSCODErea5

Filteren

Vlag
AANBEVOLEN (9)
Producten in de uitverkoop
Alles tonen
Producent
Rea (9)
Garantie
Alles tonen
Materiaal
polypropyleen (8)
Diepte
van
    van naar cm
Kleur
Alles tonen
Sorteerrichting
alfabetisch a-z
  • alfabetisch a-z
  • van de nieuwste
  • van de oudste
  • laagste prijs
  • hoogste prijs

Uw keuze:

Alles verwijderen

Cisterne knoppen

In nieuwe toiletten en die na renovatie vinden we zelden traditionele toiletpotten met een stortbak. Ze zijn vervangen door moderne inbouwsystemen, waardoor het gehele hydraulische systeem met het frame in de wand is weggewerkt. Het enige element dat uitsteekt – voorbij de toiletpot – is een knop voor een toiletspoeling, waarmee je het water goed kunt doorspoelen na gebruik van het toilet. De knop voor een inbouwstandaard is een zelfstandig element, dat kan worden vervangen bij op elk moment, wanneer de behoefte zich voordoet. De vervanging brengt op geen enkele manier enige interferentie met de structuur van het rek met zich mee. Minimalisme en kleine afmetingen zorgen ervoor dat het geheel weinig ruimte inneemt en perfect is voor badkamers met een zeer beperkte ruimte en niet-standaard badkamers, bijvoorbeeld met een schuin plafond. De spoelknop kan universeel zijn, maar controleer altijd de eisen van de fabrikant met betrekking tot de parameters van het rack en andere elementen van het systeem, zodat alles op elkaar past.*Toiletspoelknop – wat moet je ervan weten*Knoppen voor toiletframes zijn er in verschillende varianten. In het verleden hadden modellen met één functie de overhand, ze waren uitgerust met slechts één knop die een specifieke en constante hoeveelheid water afgeeft, gemiddeld tussen 5 en 9. Dergelijke oplossingen zijn echter niet economisch of milieuvriendelijk, daarom in onze store bieden wij alleen bedieningsplaten met dubbele functie aan. Dan hebben we twee sleutels – de kleinere, die meestal 3 liter water vrijgeeft, en de grotere, die 6 liter vrijgeeft. Ze zijn meestal zo visueel ontworpen dat niemand een probleem heeft om te vertellen welke. De fabrikant geeft deze waarden altijd in de handleiding van het apparaat. Hij wijst er ook op dat de gemiddelde spoeltijd ongeveer vijf seconden is, onder andere lagere rekeningen en gezien de stijgende tarieven absoluut wenselijk h2.*Wat zijn de kleuren van de knoppen voor een inbouwreservoir – overzicht*De knoppen voor een inbouwreservoir moeten allereerst hun fundamentele, nuttige functie vervullen, maar we vergeten de esthetiek niet. In tegenstelling tot wat het lijkt, heeft dit kleine element grote invloed op de opstelling van het toilet. Het is de moeite waard om ervoor te zorgen dat het goed past.In onze winkel bieden we spoelknoppen aan in een rechthoekige behuizing met afmetingen van 250 × 165 mm en in verschillende kleurvarianten – chroom, goud en zwart. Sommige modellen hebben sleutels in de eenvoudigste geometrische vormen, dat wil zeggen langwerpig, vierkant of rond, en ze kunnen worden gescheiden of raken elkaar. Een ruime keuze laat je toe om deze toestellen aan te passen aan het karakter van de badkamer, zowel qua kleur, afwerking (mat of glanzend) als qua vorm.

Nieuwsbrief