Door de website te gebruiken zonder uw browserinstellingen te wijzigen, stemt u in met het gebruik van cookies. U kunt uw browserinstellingen op elk moment wijzigen, die bepalend zijn voor het opslaan ervan.
Klik hier voor meer informatie over Cookiebeleid.

  OK

GRATIS LEVERING

€0

LEVERTIJD

3-5 dagen

TERUGGAVE VAN GOEDEREN

14 dagen
Engels layouts.de-at layouts.fr-be Bulgaars Kroatisch layouts.sr-me Tsjechië layouts.et layouts.fi Frans layouts.el Spaans Nederlands layouts.en-ie Litouws Lets Duits Pools layouts.pt Russisch Roemeense layouts.sr Slowaaks layouts.sl Oekraïens Hongaars Italiaans

KORTINGSCODErea5

Filteren

Type cabine
Hoek (51)
De manier van openen
Glijdend (22)
Kleur
Alles tonen
Voltooiing van de kraan
glans (28)
De grootte van de cabine
90x90 (29)
Sorteerrichting
alfabetisch a-z
  • alfabetisch a-z
  • van de nieuwste
  • van de oudste
  • laagste prijs
  • hoogste prijs

Uw keuze:

Alles verwijderen

Vierkante douchecabines

In veel huizen zijn badkamers kleine kamers die doordacht ruimtebeheer vereisen. In dergelijke gevallen is een*vierkante douchecabine*de beste keuze omdat deze veel minder ruimte in beslag neemt dan een ligbad. Steeds meer mensen zijn overtuigd van een dergelijke oplossing, omdat de tijd onder de douche net zo ontspannend kan zijn als het nemen van een bad. In ons aanbod vindt u moderne*vierkante hutten*, waardoor u een modieus en functioneel interieur kunt regelen H2.Vierkante douche met douchebak: 80×80, 90×90 – een universele keuze voor elke badkamer*Vierkante douchecabines zijn klassieke cabines die zich onderscheiden door een eenvoudige, regelmatige vorm. Dit is het meest voorkomende en populaire type douchecabine in het huis van de meeste mensen.*Vierkante douchewanden*passen perfect in elke badkamer, ongeacht de grootte en vorm Er zijn modellen van verschillende configuraties, maten en stijlen te koop. Voor kleine ruimtes komt de*80×80 vierkante douchecabine*perfect tot zijn recht, ook in een moeilijk in te richten badkamer. Gemonteerd in de hoek, krijgt u extra ruimte voor andere apparatuur en is het gebruik ervan comfortabel.*Vierkante douchewanden*Ze zijn niet alleen functioneel, maar onderscheiden zich ook door een hoge esthetiek. Hun elegante uitstraling zal harmoniëren met zowel moderne als klassieke arrangementen.*Vierkante cabines – een rijke catalogus van producten*Als fabrikant kunnen we bogen op een uitgebreid assortiment, dat we voortdurend aanvullen met nieuwe aanbiedingen. Bij het ontwerpen van*vierkante douchewanden*geven we niet alleen om de esthetiek, maar ook om de functionaliteit van de structuur. U vindt er producten die passen bij het interieur en uw wensen. Wij bieden*vierkante wandkasten: – gemaakt van duurzaam gehard glas, – in verschillende uitvoeringen, – aangepast voor montage op de vloer of een douchebak, – kantel-, schuif- en vouwbaar openend, – afwerking verbonden met aluminium of chromen profielen naar keuze in kleuren Wij verkopen*vierkante 90×90*douchecabines*, maar ook in vele andere, zelfs afwijkende maten. Elk model wordt met de grootste zorg gemaakt en maakt indruk met zijn unieke design en verfijnde details. De hoogste kwaliteit van onze*vierkante Rea*hutten, gecombineerd met een elegante en moderne stijl, zorgen ervoor dat hun populariteit jaar na jaar groeit. Zie de volledige productcatalogus.

Nieuwsbrief