Door de website te gebruiken zonder uw browserinstellingen te wijzigen, stemt u in met het gebruik van cookies. U kunt uw browserinstellingen op elk moment wijzigen, die bepalend zijn voor het opslaan ervan.
Klik hier voor meer informatie over Cookiebeleid.

  OK

GRATIS LEVERING

€0

LEVERTIJD

3-5 dagen

TERUGGAVE VAN GOEDEREN

14 dagen
Engels layouts.de-at layouts.fr-be Bulgaars Kroatisch layouts.sr-me Tsjechië layouts.et layouts.fi Frans layouts.el Spaans Nederlands layouts.en-ie Litouws Lets Duits Pools layouts.pt Russisch Roemeense layouts.sr Slowaaks layouts.sl Oekraïens Hongaars Italiaans

KORTINGSCODErea5

Filteren

Voltooiing van de kraan
glans (11)
Kleur
Alles tonen
Sorteerrichting
alfabetisch a-z
  • alfabetisch a-z
  • van de nieuwste
  • van de oudste
  • laagste prijs
  • hoogste prijs

Uw keuze:

Alles verwijderen

Kranen, keukenkranen

Bij het inrichten van uw keuken moet u zelfs voor de kleinste elementen zorgen. Naast de basis huishoudelijke apparaten zijn ook de armaturen belangrijk en passen ze goed in het interieur. We mogen echter niet vergeten dat de*keukenkraan*niet alleen een esthetische toevoeging is, maar ook een apparaat dat het comfort van het gebruik van de kamer verbetert. In het aanbod van onze winkel vindt u een brede selectie van producten in verschillende stijlen van afwerking en de manier van service.h2.Keukenkranen – welk type kiezen?*We zijn ons er terdege van bewust dat elke klant een andere visie heeft over hoe zijn keuken gepresenteerd moet worden. Zo proberen we de selectie van*keukenspoelkranen*veelzijdig te maken qua ontwerp, montage en constructie. De aangeboden toestellen zijn ook verkrijgbaar in een groot aantal kleuren, zo vind je er gouden, zwarte, zilveren en zelfs witte modellen. In het huidige assortiment kunnen wij*keukenkranen*aanbieden: – met uittrekbare of flexibele uitloop, – staand, – met afgeronde profielen, – voorzien van beluchters, – met een hoge opbouw, – met een chromen oppervlak. tap*het is gemaakt van speciaal geselecteerde materialen. Dit is bepalend voor de levensduur en betrouwbaarheid van de afsluiter, maar ook voor het onderhoudsgemak. Doordat*keukenkranen*in moeilijke omstandigheden worden geïnstalleerd, zijn ze ontworpen om bestand te zijn tegen vocht en hoge temperaturen H2.*Wastafelkranen voor elk interieur*Stijlvolle REA keukenkranen maken je keukeninterieur helemaal af. Ons aanbod omvat batterijen die aan elke ruimte kunnen worden aangepast. De verscheidenheid aan kleuren en patronen zal de selectie zeker vergemakkelijken en u in staat stellen om de juiste batterij te vinden zonder compromissen. Onze keukenkranen zijn ontworpen in veel verschillende designs, waardoor ze geschikt zijn voor zowel klassieke als moderne interieurs.*Keukenkranen – functioneel en esthetisch*Wij bieden apparaten aan die zo zijn ontworpen dat ze comfortabel in gebruik zijn en zuinig omspringen met water. Om deze reden zijn individuele modellen*van gootsteenkranen*uitgerust met beluchters die de stroom beluchten. Een interessante oplossing is ook een verwijderbare of verwijderbare kop, waardoor je de gootsteen gemakkelijk kunt doorspoelen. De meeste*keukenkranen*hebben een hendel in plaats van kranen, waardoor de watertemperatuur en -druk nauwkeuriger kunnen worden geregeld.Zie het volledige aanbod van de REA-winkel. We zijn er zeker van dat zo’n uitgebreid assortiment aan uw verwachtingen zal voldoen. Mocht u problemen ondervinden bij het kiezen van de juiste*keukenkraan, dan adviseren wij u graag.

Nieuwsbrief