Door de website te gebruiken zonder uw browserinstellingen te wijzigen, stemt u in met het gebruik van cookies. U kunt uw browserinstellingen op elk moment wijzigen, die bepalend zijn voor het opslaan ervan.
Klik hier voor meer informatie over Cookiebeleid.

  OK

GRATIS LEVERING

€0

LEVERTIJD

3-5 dagen

TERUGGAVE VAN GOEDEREN

14 dagen
Engels layouts.de-at layouts.fr-be Bulgaars Kroatisch layouts.sr-me Tsjechië layouts.et layouts.fi Frans layouts.el Spaans Nederlands layouts.en-ie Litouws Lets Duits Pools layouts.pt Russisch Roemeense layouts.sr Slowaaks layouts.sl Oekraïens Hongaars Italiaans

KORTINGSCODErea5

Filteren

Sorteerrichting
alfabetisch a-z
  • alfabetisch a-z
  • van de nieuwste
  • van de oudste
  • laagste prijs
  • hoogste prijs

Uw keuze:

Alles verwijderen

Meubels, badkamerplanken

Opbergen in de badkamer hoeft niet overdreven slaperig te zijn! Voor iedereen die de combinatie van goede smaak en functionaliteit op prijs stelt, hebben wij een aanbieding opgesteld. Wij bieden*doucheplanken*en andere, unieke bamboe badkamermeubels aan. Deze apparatuur is gemaakt met veeleisende gebruikers in het achterhoofd en onderscheidt zich daarom zowel door zijn unieke ontwerp als praktische bruikbaarheid.Ons uitgebreide aanbod zal zeker helpen om de badkamer in een comfortabele en functionele ruimte in te richten. Daarnaast hebben we ervoor gezorgd dat ons assortiment*badrek*en*doucheplanken*omvat, die u kunnen verrassen met hun opmerkelijke afwerking. H2.Planken voor een metalen badkamer, of hoe je een badkamerruimte goed indeelt**Badkamerplanken*zijn een onmisbare uitrusting in elke badkamer. Dankzij hem zijn cosmetica tijdens het bad altijd binnen handbereik. Wij bieden modellen van buitengewoon bamboehout aan. Deze grondstof is gemaakt om te worden gebruikt in vochtige ruimtes – het is niet schadelijk, zelfs niet bij langdurig contact met water. Een bamboe douchekolom is een perfect meubel om cosmetica, schoonmaakproducten, wasaccessoires te vinden. Praktische planken zorgen voor gemakkelijke opslag – ze zijn afgewerkt met metalen staven die voorkomen dat de inhoud eraf glijdt. We bieden ook een zwarte doucheplank aan, een meubel dat een stijlvolle aanvulling is op badkamers in loftstijl. Meubels die kunnen worden gebruikt als inbouwplanken zijn praktische modellen in ons aanbod. Een badkamer, die vaak onontwikkelde hoekjes en gaatjes heeft, kan hierdoor extra opbergruimte winnen. Wij bieden hoge rekken-palen van hout en metaal, evenals hangende planken. Ze zijn een geweldige plek voor cosmetica, maar ook voor handdoeken, een föhn en andere verzorgingsaccessoires.Om ons assortiment ook aantrekkelijk te maken voor degenen die de voorkeur geven aan opbergoplossingen op maat Badkamer, hebben we het aangevuld met opmerkelijke meubels zoals bijvoorbeeld een*ladderplank. Deze apparatuur trekt de aandacht met zijn unieke vakmanschap, ingenieuze vorm, maar ook praktische bruikbaarheid. De badkamerplank met ladder is perfect voor het opbergen en drogen van natte handdoeken. We bieden ook een model van zo’n boekenkast aan, die veel bredere planken heeft – je kunt het gebruiken als een plek voor cosmetische accessoires en zelfs verlichting of decoratieve elementen voor de badkamer.Zie ons aanbod! Onze planken en badkamerplanken verleiden met zowel een stijlvol design als een aantrekkelijke prijs.

Nieuwsbrief