Door de website te gebruiken zonder uw browserinstellingen te wijzigen, stemt u in met het gebruik van cookies. U kunt uw browserinstellingen op elk moment wijzigen, die bepalend zijn voor het opslaan ervan.
Klik hier voor meer informatie over Cookiebeleid.

  OK

GRATIS LEVERING

€0

LEVERTIJD

3-5 dagen

TERUGGAVE VAN GOEDEREN

14 dagen
Engels layouts.de-at layouts.fr-be Bulgaars Kroatisch layouts.sr-me Tsjechië layouts.et layouts.fi Frans layouts.el Spaans Nederlands layouts.en-ie Litouws Lets Duits Pools layouts.pt Russisch Roemeense layouts.sr Slowaaks layouts.sl Oekraïens Hongaars Italiaans

KORTINGSCODErea5

Filteren

Voltooiing van de kraan
glans (49)
Sorteerrichting
alfabetisch a-z
  • alfabetisch a-z
  • van de nieuwste
  • van de oudste
  • laagste prijs
  • hoogste prijs

Uw keuze:

Alles verwijderen

Kranen, bad- en wandkranen

Let bij het ontwerpen van de badkamer op alle elementen die belangrijk zijn voor het uiterlijk van de kamer en die de functionaliteit beïnvloeden.De badkraan*is één van de onderdelen die zorgvuldig gekozen dient te worden, met het oog op langdurig gebruik en stijlvolle uitstraling. In het geval van een badkuipkraan zijn ook de grootte, vorm en montagemethode van belang. Wij adviseren: – inbouw badkranen, -*badkuipkranen*buiten gemonteerd, – badkuipkranen met douche Bij de productverdeling wordt ook rekening gehouden met de kleuren. Om aan al uw interieurwensen te voldoen, hebben we een assortiment samengesteld waarin*wandmontage badkranen*en andere verkrijgbaar zijn in zwart, wit, zilver en goud. Een badkamer in een glamour, Scandinavische, vintage stijl? Er zijn veel mogelijkheden, en wij zullen u helpen om harmonieuze apparatuur te creëren H2.*Klassieke of moderne badmengkraan?*Badmengkraan voor wandmontage? Is de kraan direct op het bad gemonteerd? Klassiek chroom of innovatief zwart met gouden accenten? Kranen of handgrepen? Er zijn veel vragen en ze worden allemaal beantwoord door specialisten uit onze winkel.We bieden*inbouwbadkranen, die de creatie van een minimalistisch en elegant interieur bevorderen. Dankzij hoogwaardige materialen, zoals messing of ABS-kunststof, zijn we erin geslaagd om betrouwbare producten te verkrijgen, bovendien gedekt door een fabrieksgarantie van 2 jaar. Het bedienen van de beweegbare uitloop en het instellen van de perfecte watertemperatuur gaat snel en intuïtief. Dit alles maakt het baden tot een waar genoegen, zeker als je het in zo’n mooie omgeving doet!*Badkraan met of zonder douche – ons aanbod**Wandbadkraan*verkrijgbaar met of zonder douche. We hebben een assortiment samengesteld waarin afzonderlijke elementen van badkameruitrusting esthetisch zijn, overeenkomen met moderne trends en vooral betrouwbaar en gemakkelijk schoon te maken zijn. Naast inbouwkranen voor in het bad kunt u ook klassieke hoge kranen kopen waarmee u een gestileerde ruimte kunt creëren geïnspireerd op de retrotrend. Wij nodigen u uit om online te shoppen!

Nieuwsbrief