Door de website te gebruiken zonder uw browserinstellingen te wijzigen, stemt u in met het gebruik van cookies. U kunt uw browserinstellingen op elk moment wijzigen, die bepalend zijn voor het opslaan ervan.
Klik hier voor meer informatie over Cookiebeleid.

  OK

GRATIS LEVERING

€0

LEVERTIJD

3-5 dagen

TERUGGAVE VAN GOEDEREN

14 dagen
Engels layouts.de-at layouts.fr-be Bulgaars Kroatisch layouts.sr-me Tsjechië layouts.et layouts.fi Frans layouts.el Spaans Nederlands layouts.en-ie Litouws Lets Duits Pools layouts.pt Russisch Roemeense layouts.sr Slowaaks layouts.sl Oekraïens Hongaars Italiaans

KORTINGSCODErea5

Filteren

Sorteerrichting
alfabetisch a-z
  • alfabetisch a-z
  • van de nieuwste
  • van de oudste
  • laagste prijs
  • hoogste prijs

Uw keuze:

Alles verwijderen

Wastafelpluggen, sifons

Ze zijn een essentieel onderdeel van elke sanitaire en waterinstallatie. Let bij het kopen van een*wastafelsifon*op de manier van maken en het uiterlijk.Het product dient van hoge kwaliteit te zijn. Het speelt een belangrijke rol – het voert gebruikt water af van de wastafel, badkuip of douche en voorkomt zo de vorming van invallen, sedimenten en indirect onaangename geuren. We raden flessifonen en een klik-klik-plug aan die gratis bij alle sets worden meegeleverd. Individuele modellen verschillen in ontwerp, maat en afwerking. Er zijn*eenvoudige wastafelsifons*of die de mogelijkheid geven om extra aansluitingen te maken, bv voor het afvoeren van water uit een wasmachine. We presenteren functionele en decoratieve elementen – de laatste worden aanbevolen voor montage op zichtbare plaatsen. Dankzij de zorgvuldige afwerking en design gouden of zwarte kleuren kan*de spoelbakplug*een samenhangend element worden van een badkamerinrichting H2.Sifons voor wastafels in ons aanbod*Om aan verschillende verwachtingen te voldoen en om te voldoen aan de eisen van loodgieters en interieurarchitecten, hebben we een brede selectie sifons samengesteld. Dankzij dit zal de wastafel betrouwbaar werken en krijgt hij bovendien een decoratief element. Wij bieden een*klik-klak plug, een set bestaande uit een sifon, een plug, moeren en pakkingen die nodig zijn voor de montage H2.*De click-clack wastafelplug kenmerkt zich door:*- degelijke afwerking door gebruik van messing elementen, – 2 jaar fabrieksgarantie, – chrome of zwarte afwerking, – leverbaar met of zonder overloopgat Dankzij het gebruik van hoge -kwaliteitsmaterialen, elke*wastafelplug*is bestand tegen corrosie en andere aantastingsprocessen. Het wordt niet dof onder invloed van opspattend water of ander vuil, een doekje is voldoende om het schoon te laten glinsteren Wilt u een*gootsteensifon*kopen? Bekijk het aanbod van onze winkel en kies het product direct met thuisbezorgd. Wij nodigen u uit om comfortabel te winkelen!

Nieuwsbrief