Door de website te gebruiken zonder uw browserinstellingen te wijzigen, stemt u in met het gebruik van cookies. U kunt uw browserinstellingen op elk moment wijzigen, die bepalend zijn voor het opslaan ervan.
Klik hier voor meer informatie over Cookiebeleid.

  OK

GRATIS LEVERING

€0

LEVERTIJD

3-5 dagen

TERUGGAVE VAN GOEDEREN

14 dagen
Engels layouts.de-at layouts.fr-be Bulgaars Kroatisch layouts.sr-me Tsjechië layouts.et layouts.fi Frans layouts.el Spaans Nederlands layouts.en-ie Litouws Lets Duits Pools layouts.pt Russisch Roemeense layouts.sr Slowaaks layouts.sl Oekraïens Hongaars Italiaans

KORTINGSCODErea5

Filteren

Montage methode:
Tafelblad (277)
De kleur van de wastafel
Sneeuwwitje (121)
Kraangat
Alles tonen
Overloopopening
Alles tonen
Wastafel lengte - bereik
Alles tonen
Wastafelbreedte - bereik
Alles tonen
Sorteerrichting
alfabetisch a-z
  • alfabetisch a-z
  • van de nieuwste
  • van de oudste
  • laagste prijs
  • hoogste prijs

Uw keuze:

Alles verwijderen

Wastafels, wastafels in de badkamer

De badkamer is een plek die op de meest functionele manier moet worden ingericht. Zeker als je beperkte ruimte tot je beschikking hebt, moet je voorzichtig zijn bij het kiezen van apparatuur. De basis van zo’n kamer is een*badkamerwastafel*, die naast zijn basisfunctie een esthetische aanvulling is op het interieur. In ons aanbod vindt u een ruime keuze aan modellen waarmee u een samenhangende badkamerinrichting creëert.

h2.Wastafels – overzicht van beschikbare oplossingen De tijd dat er alleen eenvoudige, staande spoelbakken op de markt waren, is allang voorbij. Momenteel zijn*wastafels*functionele producten met een hoge visuele waarde. Ze zijn een decoratief element van het interieur, maar vergeet niet dat ze comfortabel in het gebruik moeten zijn.

*De wastafel in de badkamer*moet geschikt zijn voor het gebruik en de wijze van installatie. Als je een kast of een aanrechtblad in je badkamer hebt, kun je kiezen voor een aanrecht, onderbouw of inbouwwastafel. Heeft u geen aanrechtblad, dan kunt u een*badkamerwastafel*wandhangend gebruiken, of eventueel een zeldzame staande wastafel. De staande wastafel is naast functionaliteit ook een elegante decoratie op zich. We raden aan om de wastafel aan te vullen met de rest van het badkamerkeramiek, zoals een toiletpot of bidetpot.

h2.Wastafels voor de badkamer – moderne modellen Ons assortiment kenmerkt zich door een grote variëteit, daarom vindt u hier apparatuur op maat. Wij kunnen u zowel klassieke*badkamers*aanbieden als moderne modellen met een origineel design. Als fabrikant werken we continu aan nieuwe projecten die passen bij de huidige trends en gebruikerswensen. De*badkamer wastafels*die worden aangeboden worden gekenmerkt door: – Onconventioneel ontwerp – bij ons vindt u apparaten zelfs met niet-standaard constructietypes. U heeft de keuze uit eenvoudige*badkuipen*, geometrische vormen of rijk gedecoreerde aanrechtkommen. – Rijke kleuren – we verkopen niet alleen klassiek wit keramiek. We bieden ook*wastafels*roze, groen, zwart en zelfs goud aan. We hebben ook modellen die zijn gedecoreerd met patronen die natuursteen imiteren. – Functionaliteit -*wastafels in de badkamer*zijn ontworpen om comfortabel in het gebruik te zijn. Bovendien zijn ze gemaakt van materialen die gemakkelijk schoon te maken zijn en een hoge weerstand tegen beschadiging vertonen. Ontdek het volledige assortiment REA-producten. We zijn er zeker van dat u in onze collectie*badkamer wastafel*zult vinden die aan uw verwachtingen zal voldoen.
Nieuwsbrief