Door de website te gebruiken zonder uw browserinstellingen te wijzigen, stemt u in met het gebruik van cookies. U kunt uw browserinstellingen op elk moment wijzigen, die bepalend zijn voor het opslaan ervan.
Klik hier voor meer informatie over Cookiebeleid.

  OK

GRATIS LEVERING

€0

LEVERTIJD

3-5 dagen

TERUGGAVE VAN GOEDEREN

14 dagen
Engels layouts.de-at layouts.fr-be Bulgaars Kroatisch layouts.sr-me Tsjechië layouts.et layouts.fi Frans layouts.el Spaans Nederlands layouts.en-ie Litouws Lets Duits Pools layouts.pt Russisch Roemeense layouts.sr Slowaaks layouts.sl Oekraïens Hongaars Italiaans

KORTINGSCODErea5

Filteren

Glasdikte:
6 mm (14)
Afwerkingsprofielen
Alles tonen
De grootte van de deur:
100 (6)
Sorteerrichting
alfabetisch a-z
  • alfabetisch a-z
  • van de nieuwste
  • van de oudste
  • laagste prijs
  • hoogste prijs

Uw keuze:

Alles verwijderen

Douchedeuren kantelen en openen

Een uitsparing in de badkamer? Als u een ruimte heeft die atypisch is, kunt u deze dankzij onze*openslaande douchedeur*verstandig en ergonomisch gebruiken. Zo benut je het potentieel van de ruimte ten volle en word je ook nog eens eigenaar van een trendy interieur. Cabines die aan drie zijden worden begrensd door muren zijn momenteel een van de meest modieuze architecturale oplossingen. Het volstaat om een ​​scharnierdeur of*scharnierende douchedeur*in de spleet te plaatsen om te genieten van een solide, design, maar discrete structuur. Met de glazen*scharnierende douchedeur*kunt u een badkamer in een luxe uitvoering inrichten. Dankzij het feit dat ze zijn voorzien van een EasyClean-coating, blijven ze gemakkelijk schoon te maken. De afwezigheid van vlekken, vlekken en vingerafdrukken maakt het geharde glas, waarvan de kantelbare douchedeuren 80, 90, 100 en groter gemaakt zijn, altijd elegant glanzend .h2.*Kantelbare douchedeuren – verschillende maten en stijlen*Als u besluit om een ​​douchewand met 100 of meer kantelbare douchedeuren te regelen, vindt u een grote selectie producten in ons assortiment. Rea biedt ook kleinere elementen (kantelbare douchedeur 80 cm) en grote (120 cm) aan. Ze passen perfect in de ruimte die u voor inbouw aanwijst.*Wat maakt onze douchedeuren 120 gekanteld en geopend in andere maten opvallen?**- Ze zijn gemaakt van massief gehard glas met een coating die polijsten vergemakkelijkt.**- Ze hebben aluminium handgrepen die niet corroderen of eraf vallen**- De poot kan worden geïnstalleerd met of zonder douchebak (inloopcabines)**- Ze hebben een esthetische afwerking, bijv. chromen profielen.*De producten in ons aanbod voldoet aan hoge verwachtingen op het gebied van kwaliteit, design en details. Het is de zorg voor elk element van vakmanschap dat het mogelijk maakte om niet alleen in de badkamer, maar ook naast de slaapkamer of logeerkamer te genieten van een elegante cabine. We raden ook de meest modieuze*90 kantelbare douchedeur*met zwarte profielen en stevige scharnieren aan.

Nieuwsbrief