Door de website te gebruiken zonder uw browserinstellingen te wijzigen, stemt u in met het gebruik van cookies. U kunt uw browserinstellingen op elk moment wijzigen, die bepalend zijn voor het opslaan ervan.
Klik hier voor meer informatie over Cookiebeleid.

  OK

GRATIS LEVERING

€0

LEVERTIJD

3-5 dagen

TERUGGAVE VAN GOEDEREN

14 dagen
Engels layouts.de-at layouts.fr-be Bulgaars Kroatisch layouts.sr-me Tsjechië layouts.et layouts.fi Frans layouts.el Spaans Nederlands layouts.en-ie Litouws Lets Duits Pools layouts.pt Russisch Roemeense layouts.sr Slowaaks layouts.sl Oekraïens Hongaars Italiaans

KORTINGSCODErea5

Filteren

Kleur
Alles tonen
Installatie van de doucheset
Alles tonen
Sorteerrichting
alfabetisch a-z
  • alfabetisch a-z
  • van de nieuwste
  • van de oudste
  • laagste prijs
  • hoogste prijs

Uw keuze:

Alles verwijderen

Douchesets

Een stimulerende ochtenddouche, of juist een ontspannende avonddouche? Wanneer u beslist welke*doucheset*bij u past, hoeft u niet te kiezen. De door Rea voorgestelde oplossingen verbazen met hun functionaliteit en veelzijdigheid, daarom zullen ze zich aanpassen aan uw behoeften. Onze ontwerpers vergeten echter de esthetiek niet, die voor de meeste gebruikers even belangrijk is. Daarom vind je in ons aanbod*douchesets*die de laatste interieurtrends weerspiegelen en een tijdloze stijl vertegenwoordigen.

h2.De perfecte doucheset voor een stijlvolle badkamer Het is de*doucheset*die voor een groot deel verantwoordelijk is voor het dagelijkse douchegenot. Het is ook een vrij expressief element van badkameruitrusting, dus in dit geval moet de functie hand in hand gaan met esthetiek. Tegenwoordig worden er zeer diverse armaturen geplaatst die mede vorm geven aan de sfeer en resonantie van het interieur. De meest populaire afwerkingskleuren zijn: – chroom, – goud, – zwart, – koper, – roségoud (roségoud). De sets verschillen ook in vorm, aantal en type elementen. Ze kunnen zowel ongelooflijk modern als retro-geïnspireerd zijn. Daarnaast zijn er inbouw- en opbouwdouchesets. Het meest gekozen type tegenwoordig is de*regendoucheset*, die zorgt voor een echt luxe beleving bij elke douche. Een andere populaire oplossing is een thermostaat die nauwkeurige regeling van de watertemperatuur mogelijk maakt. Meestal werkt*doucheset met batterij*het beste voor badkuipen. h2.Rea douchesets – de hoogste kwaliteit Het aanbod van Rea omvat vele modellen douchesets en douche-badsets, waarvan je er gemakkelijk een kunt vinden die past bij jouw wensen en smaak. Modern design wordt gecombineerd met geavanceerde technologieën, waardoor elke gebruiker een uiterst aangename ervaring wordt geboden tijdens elk bad. Ook onze*douchesets*onderscheiden zich door kwaliteit – zorgvuldige verwerking met gebruik van de beste materialen. Hierdoor blijven hun fraaie uiterlijk, degelijkheid en functionaliteit jarenlang onveranderd.
Nieuwsbrief