Door de website te gebruiken zonder uw browserinstellingen te wijzigen, stemt u in met het gebruik van cookies. U kunt uw browserinstellingen op elk moment wijzigen, die bepalend zijn voor het opslaan ervan.
Klik hier voor meer informatie over Cookiebeleid.

  OK

GRATIS LEVERING

€0

LEVERTIJD

3-5 dagen

TERUGGAVE VAN GOEDEREN

14 dagen
Engels layouts.de-at layouts.fr-be Bulgaars Kroatisch layouts.sr-me Tsjechië layouts.et layouts.fi Frans layouts.el Spaans Nederlands layouts.en-ie Litouws Lets Duits Pools layouts.pt Russisch Roemeense layouts.sr Slowaaks layouts.sl Oekraïens Hongaars Italiaans

KORTINGSCODErea5

Filteren

Sorteerrichting
alfabetisch a-z
  • alfabetisch a-z
  • van de nieuwste
  • van de oudste
  • laagste prijs
  • hoogste prijs

Uw keuze:

Alles verwijderen

Douchekoppen, regendouches

Een aangename en verfrissende douche?*Douchekop*zorgt voor uitzonderlijke ontspanning in stralen van warm of koud water. Het zal niet alleen uw dagelijkse bad tot een plezier maken, maar het zal ook met succes elke badkamer decoreren, waardoor de functionaliteit wordt vergroot. In de set met een klassieke handset*badkamer regendouches*zien er elegant uit en verhogen het comfort van de gebruiker. U kunt de perfecte watertemperatuur instellen (dankzij de thermostaat is het uiterst eenvoudig) en de miljoenen spattende druppels op uw lichaam voelen.

*De douchekop*is ook een geweldige oplossing voor ouderen en iedereen die het moeilijk vindt om de handset onder de douche te houden. Door hun handen vrij te maken, zullen ze gemakkelijker een veilig bad kunnen nemen door gewoon in de cabine te gaan staan.

h2.Douchekoppen in ons aanbod Naast de groeiende belangstelling voor regendouches, omvat ons aanbod nu ook badkameruitrusting in verschillende uitvoeringen om uit te kiezen. Ze verschillen onder andere installatiemethode (opbouw en inbouw), evenals de beschikbare functies en vorm. Vierkante douchekoppen zijn populair en extreem design. Ze hebben een groot gebied met verspreide gaten waar water doorheen stroomt. h2.Welke elementen beïnvloeden het comfort bij gebruik van een regendouche met een handset? – solide constructie met gebruik van RVS, dat bestand is tegen vocht en hoge temperaturen, niet gevoelig is voor corrosie, – thermostaat voor het instellen van een constante watertemperatuur, – mogelijkheid om de intensiteit waarmee het water stroomt te regelen – een zachte of intense stroom, – in het geval van een handset – de juiste diameter van het handvat zodat het perfect in de handen past, – in het geval van een regendouche – de mogelijkheid om de positie en hoek van de regendouche-arm vrij te verstellen. Ons aanbod omvat zowel*plafond regendouche*als een aan de muur gemonteerde versie.*De regendouche-arm*heeft de juiste maat en lengte, waardoor een groter bereik in de douchewand mogelijk is. Wij nodigen u uit om online te shoppen in onze winkel met badkameraccessoires.
Nieuwsbrief