Door de website te gebruiken zonder uw browserinstellingen te wijzigen, stemt u in met het gebruik van cookies. U kunt uw browserinstellingen op elk moment wijzigen, die bepalend zijn voor het opslaan ervan.
Klik hier voor meer informatie over Cookiebeleid.

  OK

GRATIS LEVERING

€0

LEVERTIJD

3-5 dagen

TERUGGAVE VAN GOEDEREN

14 dagen
Pools Engels Duits Tsjechië Frans Litouws Russisch Roemeense Slowaaks Hongaars Italiaans Bulgaars Oekraïens Spaans layouts.et Kroatisch Lets Nederlands layouts.me Servisch layouts.bn Oostenrijks layouts.ie layouts.si layouts.pt layouts.fi layouts.el

KORTINGSCODErea5

Filteren

De kleur van de wastafel
Alles tonen
Overloopopening
Alles tonen
Sorteerrichting
alfabetisch a-z
  • alfabetisch a-z
  • van de nieuwste
  • van de oudste
  • laagste prijs
  • hoogste prijs

Uw keuze:

Alles verwijderen

Pakketten

Het is de moeite waard om veel aandacht te besteden aan de selectie van de wastafel, omdat dit een van de meest gebruikte elementen van de badkameruitrusting is. Daarom moet het vooral comfortabel in het gebruik zijn. Een onopvallende wastafel kan echter ook een esthetisch belangrijk element van de opstelling zijn en zelfs een unieke interieurdecoratie. Het hangt allemaal af van welk patroon je kiest. Het aanbod van Rea omvat onder andere uiterst elegante*aanrechtwastafels*, die steeds vaker een keuze worden voor stijlvolle interieurs. Het is de perfecte combinatie van functionaliteit en een uitzonderlijke stijl, die ook uw badkamer kan decoreren!*Opzetwastafel – ideaal voor een designbadkamer*De opzetwastafel is de laatste jaren een echte interieurhit geworden. Hier zijn verschillende redenen voor. Ten eerste is het op zichzelf al buitengewoon decoratief en veel expressiever dan een inbouwspoelbak. Door de enorme hoeveelheid patronen, kleuren en vormen kunt u een echt originele en interessante oplossing kiezen. Er zijn*aanrecht wastafels*verschillend in: – vorm – bijv. rond in de vorm van een kom, rechthoekig, vierkant en zelfs onregelmatig; – qua kleur – het is zowel klassiek wit als alle kleuren van de regenboog, ook goud zwart maken; – het materiaal waaruit ze zijn gemaakt – bijvoorbeeld keramiek, steen of de imitatie ervan, en zelfs glas; – grootte – zowel de grootte van de schaal als de massiviteit van de structuur zelf; – stijl – er zijn elementen in de industriële, glamour, minimalistische, retro en vele andere stijlen.Ten tweede,*een aanrechtblad*dankzij zijn vorm kunt u een zorgvuldig geselecteerd tafelblad benadrukken. Bovendien werkt het heel goed voor dagelijks gebruik.h2.*Rea opzetwastafels – ons aanbod*Het merkassortiment van Rea omvat zeer diverse elementen die zich onderscheiden door nauwkeurige afwerking en sensationele stijl. We bieden zowel grote als kleine, aanrecht, diepe en ondiepe wastafels, met ovale en geometrische vormen. Als je zowel esthetiek als duurzaamheid belangrijk vindt, is de*Rea aanrechtwastafel*de perfecte keuze.

Nieuwsbrief