Door de website te gebruiken zonder uw browserinstellingen te wijzigen, stemt u in met het gebruik van cookies. U kunt uw browserinstellingen op elk moment wijzigen, die bepalend zijn voor het opslaan ervan.
Klik hier voor meer informatie over Cookiebeleid.

  OK

GRATIS LEVERING

€0

LEVERTIJD

3-5 dagen

TERUGGAVE VAN GOEDEREN

14 dagen
Engels layouts.de-at layouts.fr-be Bulgaars Kroatisch layouts.sr-me Tsjechië layouts.et layouts.fi Frans layouts.el Spaans Nederlands layouts.en-ie Litouws Lets Duits Pools layouts.pt Russisch Roemeense layouts.sr Slowaaks layouts.sl Oekraïens Hongaars Italiaans

KORTINGSCODErea5

Over ons Tutumi

TUTUMIVOOR HUIS, VOOR DE BADKAMER, VOOR JOU

Het beste woord voor onze winkel is*open*. Open voor nieuwe kansen, een breed en gevarieerd assortiment, maar vooral open voor de wensen en suggesties van onze klanten. De kennis en ervaring die we hebben opgedaan tijdens het bouwen van ons merk stelt ons in staat om klantenservice op het hoogste niveau te garanderen. We worden al door meer dan 500.000 mensen vertrouwd en dat wordt beïnvloed door factoren als de hoogste kwaliteit van producten, probleemloos contact met de klant en een zeer breed assortiment. Tevreden klanten komen altijd terug – daarom doen we er alles aan om u tevreden te stellen. h3. Onder het merk Tutumi vallen ook merken als Bluegarden, Flexifit en Kigu.
Nieuwsbrief