Door de website te gebruiken zonder uw browserinstellingen te wijzigen, stemt u in met het gebruik van cookies. U kunt uw browserinstellingen op elk moment wijzigen, die bepalend zijn voor het opslaan ervan.
Klik hier voor meer informatie over Cookiebeleid.

  OK
Pools Engels Duits Tsjechië Frans Litouws Russisch Roemeense Slowaaks Hongaars Italiaans Bulgaars Oekraïens Spaans Ests Kroatisch Lets Nederlands Montenegrijns Servisch layouts.be layouts.at

Filteren

Sorteerrichting
product_advanced_searcher.sort_by_created_at_desc
  • product_advanced_searcher.sort_by_created_at_desc
  • product_advanced_searcher.sort_by_created_at_asc
  • product_advanced_searcher.sort_by_gross_sell_price_asc
  • product_advanced_searcher.sort_by_gross_sell_price_desc
  • product_advanced_searcher.sort_by_name_asc

Uw keuze:

Alles verwijderen

Douche gordijnen

Bij het inrichten van een badkamer moet je er een vriendelijke, veilige ruimte van maken waar je gemakkelijk de orde kunt bewaren. Voor dit doel moet u de juiste accessoires voor deze kamer gebruiken. Ook inbegrepen zijn*douchegordijnen*. Dankzij hen hoeft u bij het baden in het bad geen druppels en plassen van de vloer te vegen. Ons aanbod omvat zorgvuldig gemaakte douchegordijnen, die een strakke barrière tegen water zullen vormen.Badkamergordijnen zijn accessoires die niet mogen ontbreken, vooral waar het bad vol zat en ook een douchefunctie. Als er geen badscherm is geïnstalleerd, is een*douchegordijn*onmisbaar. Het water op de vloer, op de tegels, is een gevaar voor uitglijden en het reinigen ervan is hardnekkig. Daarom onderscheidt ons aanbod zich door een brede selectie badkamergordijnen, die u kunt kiezen op basis van uw voorkeuren.*Douchegordijn – stijlvolle decoratie en benodigde badkameruitrusting*Om*een douchegordijn*zijn functie te laten vervullen, moet het worden aangepast aan de hoogte van de kamer, het bad en de breedte. We bieden een breed assortiment van dit soort accessoires – zowel qua afmetingen als qua uitvoering. H2.*Moderne douchegordijnen en gordijnen**Badkamerdouchegordijn*moet de ruimte tussen de douchestang en de bodem en de zijranden van het bad goed opvullen. Alleen dan voorkomt het opspattend water tijdens het baden. Ons assortiment omvat modellen met een lengte van 200 cm, die perfect passen in elke badkamer. Als het echter om de breedte gaat, is het douchegordijn voor het bad verkrijgbaar in twee varianten – 150 cm en 180 cm. Hierdoor kunt u een gordijn kiezen dat is afgestemd op de afmetingen van uw eigen badkuip.Onze douchegordijnen zijn niet langer eentonige douchegordijnen, maar interessante elementen van de badkamerinrichting, die niet alleen de functie van een douchecabine vervullen. Moderne REA douchegordijnen zijn, dankzij het feit dat ze in vele uitvoeringen worden geproduceerd, ook een geweldige decoratie. Ze zullen zeker charme toevoegen aan elke badkamer. Omdat we weten hoe belangrijk een badkamerinrichting tegenwoordig is, hebben we elk*douchegordijn van textiel*uniek gemaakt. De gordijnen die wij aanbieden hebben kleurrijke, geometrische patronen, bloemen en dierenmotieven. Modieuze kleuren en aantrekkelijk design zullen voldoen aan de verwachtingen van klanten voor wie de esthetische kwaliteiten van badkamerinrichtingen van bijzonder belang zijn. Onze textiel*badkamergordijnen*zijn duurzaam en – wat erg belangrijk is voor het comfort tijdens het baden – “kleef niet aan het lichaam . We bieden badkamergordijnen van hoge kwaliteit en we garanderen dat ze voor een zeer lange tijd een functionele en esthetische uitrusting zullen zijn. Deze accessoires zijn – zeker qua geld en montagegemak – een prima alternatief voor badschermen.

Nieuwsbrief