Door de website te gebruiken zonder uw browserinstellingen te wijzigen, stemt u in met het gebruik van cookies. U kunt uw browserinstellingen op elk moment wijzigen, die bepalend zijn voor het opslaan ervan.
Klik hier voor meer informatie over Cookiebeleid.

  OK

GRATIS LEVERING

€0

LEVERTIJD

3-5 dagen

TERUGGAVE VAN GOEDEREN

14 dagen
Engels layouts.de-at layouts.fr-be Bulgaars Kroatisch layouts.sr-me Tsjechië layouts.et layouts.fi Frans layouts.el Spaans Nederlands layouts.en-ie Litouws Lets Duits Pools layouts.pt Russisch Roemeense layouts.sr Slowaaks layouts.sl Oekraïens Hongaars Italiaans

KORTINGSCODErea5

Rea Aero Gold Brush douchewand N 100 Walk In met plank en Evo hanger

ID: 9259
EAN: 5902557396030
SKU: KPL-09134
 • 445.00
  Leveringsinformatie: 3-6 dagen
 • -
  +
 • De geselecteerde variant is nu niet beschikbaar.

  Laat me weten wanneer het aankomt:

Technische specificaties
De grootte van de cabine: 100
Kleur: Helder goud
Type cabine: Inloop
De kleur van het glas: Transparentne 8mm
Seria: Aero
Installatie: Op het peuterbad of op de vloer
Hoogte (mm) 1950 mm
Richting van de cabine: Universeel
Garantie: 24 maanden
Easy Clean-coating: Ja, aan één kant van het glas
Producent: Rea
Beschrijving

We presenteren een mooi en uiterst functioneel en modern douchescherm. Het is een product dat uw badkamer perfect zal vullen met behoud van een onberispelijke uitstraling en esthetiek van het interieur. De muur is aangepast om te worden gemonteerd op een douchebak of met een lineaire afvoer. Het is gemaakt van hoogwaardig gehard glas.

Gouden elementen zijn met laser bedekt met een viervoudige coating van email van de hoogste kwaliteit. Dankzij deze techniek worden de aluminium elementen van het glas beschermd tegen corrosie, aanslag en verkleuring.

Dankzij een speciale productiefase is het duurzaam en gemakkelijk schoon te maken. Geschikte douchebakken en afvoeren vindt u op onze andere veilingen. Wij nodigen u uit om ons aanbod te bekijken.

h3. “” * Instructie * “”: https: //drive.google.com/file/d/1XbN4_mAVpAXpTGJoLQ92vT7TKeWd4GgO/view? Usp = delen h3. “” * Evo plankinstructie * “”: https: //drive.google.com/file/d/1-Wp5gvsXQe46nsKQO3PV6aET78hBIkLQ/view? Usp = delen “

instructies en downloads

Producten die u mogelijk ook interesseren

  Nieuwsbrief