Door de website te gebruiken zonder uw browserinstellingen te wijzigen, stemt u in met het gebruik van cookies. U kunt uw browserinstellingen op elk moment wijzigen, die bepalend zijn voor het opslaan ervan.
Klik hier voor meer informatie over Cookiebeleid.

  OK
Pools Engels Duits Tsjechië Frans Litouws Russisch Roemeense Slowaaks Hongaars Italiaans Bulgaars Oekraïens Spaans Ests Kroatisch Lets Nederlands layouts.me Servisch layouts.bn layouts.at layouts.ie layouts.si

Badscherm Rea Lagos-1 Fix 80 Zwart

ID: 5075
EAN: 5902557351558
SKU: REA-K4561
 • 123.00

  Leveringsinformatie: 3-6 dagen

 • -
  +
 • De geselecteerde variant is nu niet beschikbaar.

  Laat me weten wanneer het aankomt:

Technische specificaties
De kleur van het glas: Transparant - transparant
Hoogte (cm) 140 cm
Breedte (cm) 80 cm
Glasdikte:: 5 mm
Afwerkingsprofielen: zwart
Set pakkingen inbegrepen: product_profile.value_YES
Garantie: 24 maanden
Producent: Rea
Beschrijving

“Een innovatief en universeel scherm van Rea Lagos Fix, gemaakt op een sterk vast profiel. De schermstructuur past perfect bij het bad. De zwarte afwerking van het scherm is een geweldig decoratief element in elke modieuze badkamer. dat het product naast hoogwaardige functionaliteit ook een uniek element in uw badkamer is en niet alleen uw lichaam, maar ook uw ogen behaagt.

h3. Innovatieve zwarte coating Wij garanderen een perfecte uitstraling en duurzaamheid van de coating voor vele jaren. De zwarte kleur wordt in het productieproces aangebracht, daarna tweemaal samen met het blad uitgehard bij een temperatuur van 600-800°C. Dit garandeert 100% duurzaamheid en weerstand tegen krassen en mechanische schade. Dit is de enige methode die de hoogste kwaliteit en duurzaamheid biedt. h3. Functioneel en praktisch Met een elegant en stijlvol badscherm kunt u van uw badkuip een douchewand maken, waardoor de badkamer niet spettert en de visuele eigenschappen worden verbeterd. Zwarte aluminium profielen maken de badkamer elegant en verrukken al uw gasten. Het Lagos badscherm, dankzij de eenvoudige structuur en constructie van een enkele glasplaat, zal de perfecte keuze zijn voor elke badkamer, en dankzij de universele montage kunnen we installeer het aan de rechter- en linkerkant van de badkuip. h3. Modern ontwerp Gedecoreerd met een subtiel vleugje geometrie, zal het zeker elk badkamerinterieur opfrissen en een geweldige sfeer introduceren, ongeacht of het interieurarrangement is gemarkeerd met een moderne, loft- of een andere stijl . Zwarte profielen in combinatie met transparant glas zijn niets meer dan een perfecte balans in de vormgeving van het gehele product. Zwarte lijnen die langs de muur lopen en een uitgebalanceerd patroon creëren, zijn nog een andere waarde die zelfs de meest verfijnde smaken lust.

h3. “” * Instructie * “”: https: //drive.google.com/file/d/1OLBsN3vCmCMfZCIjPKPQeE5FEeF0ezeD/view? Usp = delen “

Vraag naar het product

product.attachment

Producten die u mogelijk ook interesseren

  Nieuwsbrief