Door de website te gebruiken zonder uw browserinstellingen te wijzigen, stemt u in met het gebruik van cookies. U kunt uw browserinstellingen op elk moment wijzigen, die bepalend zijn voor het opslaan ervan.
Klik hier voor meer informatie over Cookiebeleid.

  OK

GRATIS LEVERING

€0

LEVERTIJD

3-5 dagen

TERUGGAVE VAN GOEDEREN

14 dagen
Engels layouts.de-at layouts.fr-be Bulgaars Kroatisch layouts.sr-me Tsjechië layouts.et layouts.fi Frans layouts.el Spaans Nederlands layouts.en-ie Litouws Lets Duits Pools layouts.pt Russisch Roemeense layouts.sr Slowaaks layouts.sl Oekraïens Hongaars Italiaans

KORTINGSCODErea5

Verlengprofiel voor Solar Fargo Rapid deurcabines Złoty

ID: 8382
EAN: 5902557377152
SKU: REA-K7772
 • 101.00
  Leveringsinformatie: 3-6 dagen
 • -
  +
 • De geselecteerde variant is nu niet beschikbaar.

  Laat me weten wanneer het aankomt:

Technische specificaties
Hoogte: 35 mm
Lengte: 1950 mm
Verbredende aanpassing: 25 mm
Breedte: 25 mm
Garantie: 24 maanden
Producent: Rea
Beschrijving

Het verbredingsprofiel is een perfect element waarmee u de deur of de cabine kunt aanpassen aan de afwijkende afmetingen van de nis of de montageplaats. Profielen maken het mogelijk om de kromming van de wanden te egaliseren en de cabine enkele centimeters groter te maken Het verlengprofiel is compatibel met de volgende cabinemodellen: – Megan (profiel gemonteerd op een vaste wand) – Whistler (profiel gemonteerd op een vaste wand) ) – Relax- Uno line- Aero Het verlengprofiel is compatibel met de volgende deurmodellen: – Aristo (profiel gemonteerd op een vaste wand)

instructies en downloads

Producten die u mogelijk ook interesseren

  Nieuwsbrief