Door de website te gebruiken zonder uw browserinstellingen te wijzigen, stemt u in met het gebruik van cookies. U kunt uw browserinstellingen op elk moment wijzigen, die bepalend zijn voor het opslaan ervan.
Klik hier voor meer informatie over Cookiebeleid.

  OK

GRATIS LEVERING

€0

LEVERTIJD

3-5 dagen

TERUGGAVE VAN GOEDEREN

14 dagen
Engels layouts.de-at layouts.fr-be Bulgaars Kroatisch layouts.sr-me Tsjechië layouts.et layouts.fi Frans layouts.el Spaans Nederlands layouts.en-ie Litouws Lets Duits Pools layouts.pt Russisch Roemeense layouts.sr Slowaaks layouts.sl Oekraïens Hongaars Italiaans

KORTINGSCODErea5

Stalen spoelbak BURT 110 WORKSTATION BRUSH NICKEL

ID: 10244
EAN: 5904310996273
SKU: MF76050BS
 • 473.00
  Leveringsinformatie: 3-6 dagen
 • -
  +
 • De geselecteerde variant is nu niet beschikbaar.

  Laat me weten wanneer het aankomt:

Technische specificaties
De gootsteen
Lengte spoelbak (mm) 490 mm
De breedte van de spoelbak (mm) 760 mm
Diepte spoelbak (mm) 210 mm
Kraangat: Ja
Materiaal: Roestvrij staal
Kleur: Geborsteld staal
Compleet met een wastafel: zegel, sifon met zeef, bevestigingshaken, afwasmiddel dispenser, zaślepka, steel-silicon mat, bamboo board, drainer
De diameter van het afvoergat:: 90 mm
Kurk + sifon
Kurk variant: universeel, met een zeef
Materiaal: metaal
Sifontype:: Keuken, met mogelijkheid tot aansluiten vaatwasser
Garantie: 25 jaar
Producent: Quadron
Beschrijving

Met zijn minimalistische, moderne look past de roestvrijstalen spoelbak in het design van elke keuken. De diepe en ruime spoelbak biedt veel gebruikscomfort.

Het product heeft een afvoer in dezelfde tint, waardoor het geheel er zeer samenhangend en elegant uitziet. De sifon, die bij de spoelbak wordt geleverd, is een praktisch ruimtebesparend model. Dankzij de plaatsing van de afvoerpijp kan er extra opbergruimte worden gecreëerd in het kastje onder de gootsteen voor pakken wasmiddel of afvalcontainers.

Dankzij het hygiënische materiaal en de eenvoudige reiniging van de gladde oppervlakken ziet de spoelbak er onberispelijk uit en wordt microbiële groei voorkomen.

Dit model is zeer royaal uitgerust met extra keukenaccessoires. De spoelbak wordt geleverd met een vloeistofdispenser, een bamboe snijplank, een telescopisch afdruiprek en een opgerolde staal-siliconen mat.

instructies en downloads

Producten die u mogelijk ook interesseren

  Nieuwsbrief