Door de website te gebruiken zonder uw browserinstellingen te wijzigen, stemt u in met het gebruik van cookies. U kunt uw browserinstellingen op elk moment wijzigen, die bepalend zijn voor het opslaan ervan.
Klik hier voor meer informatie over Cookiebeleid.

  OK

GRATIS LEVERING

€0

LEVERTIJD

3-5 dagen

TERUGGAVE VAN GOEDEREN

14 dagen
Engels layouts.de-at layouts.fr-be Bulgaars Kroatisch layouts.sr-me Tsjechië layouts.et layouts.fi Frans layouts.el Spaans Nederlands layouts.en-ie Litouws Lets Duits Pools layouts.pt Russisch Roemeense layouts.sr Slowaaks layouts.sl Oekraïens Hongaars Italiaans

KORTINGSCODErea5

Rea verzending

*De levering van het product aan de klant is verschuldigd, tenzij de verkoopovereenkomst anders bepaalt.*De leveringskosten van het product (inclusief kosten voor transport, levering en postdiensten) worden aan de klant aangegeven op de website van de online winkel in het tabblad “Bezorgkosten” en wanneer het plaatsen van de Bestelling, ook wanneer de Klant aangeeft gebonden te willen zijn aan de Verkoopovereenkomst.

*Persoonlijke afhaling van het Product door de Klant is gratis.

De Verkoper biedt de Klant de volgende methoden voor levering of afhaling van het Product: – Koerier, onder rembours. – Persoonlijk ophalen mogelijk op: ul. Przędzalniana 6L, 15-688 Białystok – op werkdagen van 09:00 tot 15:00 uur.

De leveringsdatum van het Product aan de Klant is maximaal 7 Werkdagen, tenzij een kortere periode is vermeld in de beschrijving van het Product of bij het plaatsen van de Bestelling. In het geval van Producten met verschillende levertijden is de leveringsdatum de langst opgegeven datum, die echter niet langer mag zijn dan 7 Werkdagen. De start van de termijn voor levering van het Product aan de Klant wordt als volgt geteld:

Als de klant de betaalmethode kiest via overschrijving, elektronische betaling of betaalkaart – vanaf de datum van bijschrijving op de bankrekening of vereffeningsrekening van de verkoper. Als de Klant kiest voor contante betaling bij levering – vanaf de datum van de Verkoopovereenkomst. De deadline voor het ophalen van het product door de klant – als de klant kiest voor een persoonlijke productafhaling, is het product binnen 7 werkdagen klaar voor afhaling door de klant, tenzij een kortere periode is gespecificeerd in de beschrijving van het product of bij het plaatsen van de Bestelling. Bij Producten met afwijkende afhaaltermijnen geldt de langste afhaaltermijn, die echter niet langer mag zijn dan 7 Werkdagen. De Klant wordt bovendien door de Verkoper geïnformeerd over de gereedheid van het Product voor afhaling. Het begin van de periode van gereedheid van het Product voor afhaling door de Klant wordt als volgt geteld: – Als de klant de betaalmethode kiest via overschrijving, elektronische betaling of betaalkaart – vanaf de datum van creditering van de bankrekening van de verkoper of de vereffeningsrekening. – Als de Klant kiest voor de methode van contant bij persoonlijke afhaling – vanaf de datum van totstandkoming van de Verkoopovereenkomst.

Bezorgwijze en uren

Wij maken gebruik van de diensten van de volgende rederijen: DPD (www.dpd.com.pl), Rohlig-Suus (www.suus.com). Afhankelijk van de gekochte goederen, de specificiteit, het gewicht en de afmetingen, passen we de juiste vervoerder en het type zending aan. Koeriers bezorgen pakketten tussen 8.00-16.00 uur, bezorging op een ander tijdstip is slechts een kwestie van goodwill van de bezorger. De route en het exacte tijdstip van levering is alleen afhankelijk van de koerier. We herinneren je eraan dat in het geval van pakketten van meer dan 29,5 kg, de koerier niet verplicht is om de goederen naar de locatie van de koper te brengen. Bij dergelijke zendingen levert de koerier de goederen zo dicht mogelijk bij het gebouw van de geadresseerde, rekening houdend met de toestand van de wegeninfrastructuur.
Nieuwsbrief